| Avtor | 
Objave | 
 
  Nannna 
Amater/ka  
 
  
   
Starost: 42 
Pridružen/-a: 21:49,  29-Mar-2004  
objave: 159  
Teme: 12  
Kraj: Lj. 
2815.2 kinta/e 
2.0 šold/e 
337.6 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
| Ko že glih imamo kotiček za kuharske mojstre me pa zanima kaj najraje pripravljate in kaj najraje jeste?
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
     | 
 
  Poklièunga 
Odvisnik  
 
  
   
Starost: 44 
Pridružen/-a: 11:47,  16-Feb-2004  
objave: 4227  
Teme: 77  
Kraj: Valhalla 
54743.9 kinta/e 
104.0 šold/e 
791.0 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Bom napisu,kaj najraje jem,ker pripravljam bolj malokrat.
 
 
Najraje imam italjansko kuhinjo,torej razne špagete,njoke,lasagna,pizza....take simpl pripravljive stvari,pa full dobre.
 
No,pa par maminih dobrot seveda  ;o)  (moja pridna mamica)
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Who?  ...  Me?  ...  OK!
  
 | 
 
 
 | 
         | 
       | 
 
  -Naya- 
Doktor  
 
  
   
Starost: 50 
Pridružen/-a: 8:59,  05-Dec-2003  
objave: 2367  
Teme: 369  
Kraj: dolenjska 
18823.6 kinta/e 
116.2 šold/e 
286.6 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Jaaaa italijansko... vse možne testenine... najraje sama naredim tuninovo smetanovo omako, ali gorgonzolino s smetano... še vedno sta mi najljubši    
 
Pa riž na vse možne načine...
 
Pa krompir na vse možne načine!
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
     | 
 
  Zlobko 
Redni uporabnik  
 
  
   
Starost: 53 
Pridružen/-a: 9:07,  07-Feb-2005  
objave: 777  
Teme: 25  
Kraj: Ljubljana 
24294.2 kinta/e 
113.1 šold/e 
324.3 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Ajdovi žganci, kisla repa in krvavica. Za posladek dobra orehova potica.
 
Matevž, kislo zelje in pečenica. Za posladek prekmurska gibanica.
 
Bograč, šunka s tünke, dobra domača zaseka namazana na svež topel kruh...mmmm....kako omamno diši.... po kakšnem celovečernem popivanju pa naslednji dan paše taka prava štajerska kisla župa ( taka k je v njo stopu präsc ) ..... oh polno dobrot....
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
     | 
 
  lucka 
Doktor  
 
  
   
Starost: 49 
Pridružen/-a: 17:54,  16-Dec-2004  
objave: 3168  
Teme: 246  
Kraj: Celje-Ljubljana 
90674.9 kinta/e 
225.0 šold/e 
3520.5 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Vsi kr neki italijansko kuhno prakticirate,,kaj pa vampi...pa ješprenj(ričet)...filane paprike... pa jabolčni štrudl...a tega pa noben ne dela  
 
 
BE ti si mi pa lušte naredu   ...morm mat :tel1 da mi krvavice pošlje  
 
 
Drgač so pa men totalno dobre snežne kepice iz jajčnih beljakov kuhane v mleku pa pol prelite z pudingom ... njami
 
 
Sam je pa škoda ko čedalje manj ljudi zna kuhat...mi gredo lasje po konci ko grem v trgovino pa vidim da folk postaja čedalje bolj mikrovalovno usmerjen   
 
 
Jst kupujem meso in čebulo za golaž...ostali pa pogrej in pojej   
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Naša pot ne vodi po mehki travi.
 
To je gorska steza s številnimi skalami.
 
Vendar pa vodi navzgor...
 
PROTI SONCU...  
 
 
Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
 
 ni tako pomembna kot smer, 
 
v katero se napotite.
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  Zlobko 
Redni uporabnik  
 
  
   
Starost: 53 
Pridružen/-a: 9:07,  07-Feb-2005  
objave: 777  
Teme: 25  
Kraj: Ljubljana 
24294.2 kinta/e 
113.1 šold/e 
324.3 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Ja!!!!!!!!!
 
Lučka snežne kepce....mmmmmm.....oh kako je pa to dobr!!!!!!!!!!
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
     | 
 
  Bassman 
Administrator  
 
  
   
Starost: 118 
Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003  
objave: 10490  
Teme: 2469  
Kraj: Ljubljana 
134069.9 kinta/e 
1015531.8 šold/e 
10048.2 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 | 
       | 
       | 
 
  Shajtana 
Odvisnica  
 
  
   
Starost: 43 
Pridružen/-a: 14:17,  08-Dec-2003  
objave: 4204  
Teme: 66  
Kraj: Lj 
68412.4 kinta/e 
258.2 šold/e 
1466.6 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
BE ni ga cez kislo juho moje babice...sam kaj k noce dat recepta   mnjaaaac ..zdj so se mi zacele sline cedit pa se prov sedla bi po vcerajsni noci  
 
 
Drgac pa jaz mam ful rada piscanca in zato prakticiram razne variante na to temo..najrajs mam piscanca s salotko pa kislo smetano pa gobicami pa vinom..pol pa siroki rezanci zraven. Bozansko vam povem.In ja to ponavad jaz kuham.  
 
 
Pol se ena izmed mojih najljubsih jedi je uno za Martinovo..sj veste racka al pa goska pa rdece zelje pa mlinci..Filane paprike mama tud rada sam morjo bit doma narjene drgac so take nekam plasticne...
 
 
Hmmm no itaq italjanska hrana je ful dobra...pa pol k si kej bl na hitr kuham so pol razne omakce pa spageti al pa njoki z gorgonzolo pa take stvari.  
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  People plan...God laughs...
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  EnigmA 
Moderatorka  
 
  
   
Starost: 43 
Pridružen/-a: 13:50,  20-Nov-2003  
objave: 1928  
Teme: 199  
Kraj: Povsod in nikjer 
19560.3 kinta/e 
133.4 šold/e 
774.8 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
| Italijanska hrana je itak zakon tudi meni. Drgač pa imam še zelo rada kislo zelje in krvavice ali pečenice, špinačo in pire kormpir, lazanjo na vse možne načine, piščnanca tako ali drugače, razen kuhanega, morske jedi kot npr ribe, školjke, rakce pa morda še pride v poštev kdaj kakšna meiška in kitajska hrana.
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Je suis la, et ailleurs!
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  Shajtana 
Odvisnica  
 
  
   
Starost: 43 
Pridružen/-a: 14:17,  08-Dec-2003  
objave: 4204  
Teme: 66  
Kraj: Lj 
68412.4 kinta/e 
258.2 šold/e 
1466.6 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Uh jaz pa za morsko hrano nisem..skoljke so mi tok neapetitlih da je joj..ribe pa ce so fileji je se drgac se mi jih ne pa ne da pucat pa se nikol mi ne rata lepo spucat ne da bi jo cist raztrancirala   Bi pa sla enkrat v lajfu na jastoga..a je ze kdo jedu jastoga kdaj?
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  People plan...God laughs...
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  EnigmA 
Moderatorka  
 
  
   
Starost: 43 
Pridružen/-a: 13:50,  20-Nov-2003  
objave: 1928  
Teme: 199  
Kraj: Povsod in nikjer 
19560.3 kinta/e 
133.4 šold/e 
774.8 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Ja, sem ga. Belo meso pač. Meni je bil full dober, čeprav sem pač bolj pristaš škampov. 
 
Hehe Shajtana, meni se je včasih tud želodec obračal, ko sem školjke vidla. Pol sem jih pa enkrat probala na buzari...ma ti rečem: njami!
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Je suis la, et ailleurs!
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  Shajtana 
Odvisnica  
 
  
   
Starost: 43 
Pridružen/-a: 14:17,  08-Dec-2003  
objave: 4204  
Teme: 66  
Kraj: Lj 
68412.4 kinta/e 
258.2 šold/e 
1466.6 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Ma sj jaz sm jih tud probala no..sam tko k jih vidm me mine pa pol k vem kaj sm dala v usta mi kr nekak pokvar tek pa ne wem zakaj glih pr skoljkah k drgac nism neki tok zbircna pa da bi komplicirala..pac ocitno mi niso usojene  
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  People plan...God laughs...
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  TYGER 
Amater/ka  
 
  
   
Starost: 34 
Pridružen/-a: 20:22,  06-Okt-2004  
objave: 140  
Teme: 14  
Kraj: Maribor 
3281.0 kinta/e 
114.5 šold/e 
185.5 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Jaz mam pizzo rada...Osebno pa sovražim školjke pa morske sadeže čeprav to ni ravno bilo vprašanje.
 
Kuhat itak ne znam...Pizzo v glavnem mam najrajši.
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
    | 
 
  lucka 
Doktor  
 
  
   
Starost: 49 
Pridružen/-a: 17:54,  16-Dec-2004  
objave: 3168  
Teme: 246  
Kraj: Celje-Ljubljana 
90674.9 kinta/e 
225.0 šold/e 
3520.5 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
| Pri 13 ne znaš kuhat?? Nič ne znaš za kosilo naredit?? Kdaj pa misliš začet prakticirat v tej smeri?
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Naša pot ne vodi po mehki travi.
 
To je gorska steza s številnimi skalami.
 
Vendar pa vodi navzgor...
 
PROTI SONCU...  
 
 
Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
 
 ni tako pomembna kot smer, 
 
v katero se napotite.
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  Bassman 
Administrator  
 
  
   
Starost: 118 
Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003  
objave: 10490  
Teme: 2469  
Kraj: Ljubljana 
134069.9 kinta/e 
1015531.8 šold/e 
10048.2 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 | 
       | 
       | 
| 
 |