Novoletni okraski...made by me...!!

Sob 17 Dec, 2005 22:28

[  Počutje: Happy ]
[ Working Trenutno: Working  ]

No, danes pa je napočil dan, ko sem se začel pripravljati za izdelavo okraskov za okrasitev stanovanja, oz. jelke. Že dalj časa ne kupujem plastičnega kiča, ki ga kar mrgoli po vseh trgovinah. So sicer tudi izjeme, ampak zelo v manjšini.
Za enostavno okrasitev lahko sami prav izvirno naredimo nekaj lepih okraskov.
Imam na zalogi nekaj kuglic iz steropora, različnih velikosti, ki so lahko uporabni za izdelovanje snežaka, potem glava Božička, raznih barvnih kroglic, ki jih na koncu posujemo z bleščicami. Tudi na vato ne smemo pozabiti, da prilepimo Božičku brado. Mislim, da ni treba posebej poudariti, da se ne lima z neostikom, ker se stiropor stopi. Prodajajo poseben lim za steropor.
Imam tudi še nekaj plastičnij jajčkov, bele barve. Iz bele umetne gline se da narediti nos in brado za Božička in vse lepo pobarvati z akrilnimi barvami.
No, taki Božički bodo tudi kot novoletna darila, nekaterim prijateljem, ki to znajo ceniti. Seveda mi pri tem pomaga žena, ki ima zelo spretne prste in dobre ideje.

Huh, dela bo dovolj, prijetno mine čas, pa še svoje izvirne obeske imamo, ki jih ni mogoče nikjer kupiti. To pa je tudi nekaj, kajne...?

The Trackback URL for this entry is:

http://www.povej.net/forum/trackback.php?e=220

Stran 1 od 1
Avtor Objave
There are no replies for this entry.
Pokaži sporočila: