preberite, če se vam ljubi...

Lastnik Bloga: [ senior ]
Contributors: [ Bassman, EnigmA, Shajtana, sapramish, lucka, Mojsa ]
Blog: [ Preglej Vnose ]
[ Prijatelji ]
Pojdi: [ Nazaj/Naprej ]
Koledar
« < » > Maj 2024
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Kategorije
Kričač
Za ta Blog še ni kreiran Kričač.

Uporabniško ime:

Spletna stran:

Image verification:
Image verification

Povej:

Preglej in vnesi Smeške

 
Kontaktiraj nas senior

Elektronski naslov



Zasebno Sporočilo

Pošlji zasebno sporočilo

MSN Messenger - naslov



Yahoo Messenger - naslov



AIM - AOL Instant - naslov



ICQ številka



Nekaj o senior

Pridružen/-a

Sre 23 Feb, 2005 22:17

Kraj

obala

Poklic



Zanima me



Blog

Blog je bil začet

Tor 27 Sep, 2005 15:54

Skupaj vnosov

23

Starost Blog

6812 dni

Skupaj Odgovorov

21

Obiskov

579809
RSS
RSS podajanje

Pero Piše Seznam forumov -> Blogi -> senior-s blog

Users browsing this blog: NI

Uživanje v delu....!!

Sre 18 Jan, 2006 18:36

[  Počutje: Embarrased ]
[ Working Trenutno: Working  ]

Vse te dni so v znamenju risanja tega www.povej.net-stripa. Kar veliko idej se mi je nabralo, kar nekaj se mi prikazuje, po svoji domišljiji, ne vem kaj bo nastalo, ampak ŽE nastaja. Gre sicer počasi, ampak lepo, "rajcig",
Na nič se ne oziram rišem in pišem, kar mi domišljija da. Prav vam je, kaj ste me pa provocirali...hehehe...! In če dobro pomislim, sploh me ne briga kakšen odziv bo, to ni več moj problem, važno je da jaz v tem neizmerno UŽIIVAM....!!!!
Pa še nekdo....uganite sami...??

PPP - Pero´s www.povej.net Party !

Tor 10 Jan, 2006 23:27

[  Počutje: Cool ]
[ Working Trenutno: Working  ]

Hja, zanimivo postaja vse to okoli www.povej.net stripa, kjer nastopajo, sami forumovci. Obstaja neka dilema, kaj to je, kaj to bo. Kaj pa če se preveč izpostavljam, s tem, ko bom namalan tam gor. Ja, so dileme v življenju, samo z leti jih je vedno manj.
Življenje nas je že tako preizkušalo, da nas nič več ne preseneti.Vsak dan se bolj požvižgamo na vse , kaj si o nas mislijo ostali. Toda to ne pride čez noč, izkušnje nam spremenijo mišljenje. Vedno pravim, vse je v glavi...!?
No, jaz povem naravnost, da bo tale strip dosegel svoj namen samo takrat, če se bomo vsi zabavali. Nič ne sme biti žaljivega, nič ne smemo vzeti preveč osebno. To so samo iluzije, razmišljanje, nič drugega, Tisti, ki ne bodo sodelovali v tem projektu, imajo za to svoj razlog, ki ga spoštujem. Vsak ima pravico do svojega odnosa do tega. Povem vam pa, da je to res garaško delo, ki pa ga bom z veseljem delal, ker se bom ob tem zabaval, upam da tudi vi.

Po Novem letu...

Pon 02 Jan, 2006 01:24

[  Počutje: Happy ]

No, prazniki so mimo, hvala Bogu, mislim, da ta VD (veseli december) kar malo predolgo traja, saj se začenja že ob koncu novembra.
Tudi novoletni okraski so kar lepo uspeli, poleg tega sem naredil še kakih 15 Božičkov (samo glave!) za goste novoletne zabave. Seveda so jih bili zelo veseli, ker je bilo to ročno delo in znajo to cenit. Zato pa so moji prijatelji, ker jim pozornost in spoštovanje ni španska vas.
Naredil sem tudi snežaka, ki je bil mal drugačen od običajnih in je bolj kazal sexipilnost kot pa "frigidnost". Na koncu sem ga podaril nekomu, ki je bil izžreban.
Lep silvesterski večer se je končal proti jutru, ko smo se zadovoljni razšli.

Spočiti in čistih glav bomo začeli to leto, ki bo prineslo spet kaj novega razburljivega. Kaj vse nam življenje ponuja, pa velikokrat ne opazimo in vzamemo najslabše, da se potem lahko pritožujemo in tarnamo. Pa smo prepričani, da nas okolica posluša....kaj pa če nas ne slišijo...?
Zato korajžno in z optimizmom v Novo leto, ki bo v veliki meri tak, kot si ga bomo sami naredili.
Radi se imejte....!!!

Novoletni okraski...made by me...!!

Sob 17 Dec, 2005 22:28

[  Počutje: Happy ]
[ Working Trenutno: Working  ]

No, danes pa je napočil dan, ko sem se začel pripravljati za izdelavo okraskov za okrasitev stanovanja, oz. jelke. Že dalj časa ne kupujem plastičnega kiča, ki ga kar mrgoli po vseh trgovinah. So sicer tudi izjeme, ampak zelo v manjšini.
Za enostavno okrasitev lahko sami prav izvirno naredimo nekaj lepih okraskov.
Imam na zalogi nekaj kuglic iz steropora, različnih velikosti, ki so lahko uporabni za izdelovanje snežaka, potem glava Božička, raznih barvnih kroglic, ki jih na koncu posujemo z bleščicami. Tudi na vato ne smemo pozabiti, da prilepimo Božičku brado. Mislim, da ni treba posebej poudariti, da se ne lima z neostikom, ker se stiropor stopi. Prodajajo poseben lim za steropor.
Imam tudi še nekaj plastičnij jajčkov, bele barve. Iz bele umetne gline se da narediti nos in brado za Božička in vse lepo pobarvati z akrilnimi barvami.
No, taki Božički bodo tudi kot novoletna darila, nekaterim prijateljem, ki to znajo ceniti. Seveda mi pri tem pomaga žena, ki ima zelo spretne prste in dobre ideje.

Huh, dela bo dovolj, prijetno mine čas, pa še svoje izvirne obeske imamo, ki jih ni mogoče nikjer kupiti. To pa je tudi nekaj, kajne...?

Razmišljanje ob koncu leta...

Sre 07 Dec, 2005 19:35

[  Počutje: Happy ]

Kako hitro se bliža konec leta, se vam ne zdi. Sploh leta hitro minevajo, mogoče zaradi mojih let, ali pa zato, ker poskušam živeti tako, kakor želi moja duša. In če je lepo, takrat čas hitreje teče. Pa nič zato, vsak trenutek živim karseda polno, bogato in intezivno.
Sam tega ne bi nikoli zmogel, zato imam partnerja, ki mi je v oporo, ki me čuti, ki enostavno obstaja. Veliko se o tem pogovarjava, vsak dan, kot da sva na randiju, včasih rečeva. In ko se novoletni prazniki bližajo, se še posebno spominjava leta ki mineva.
Moti le malo ta potrošniška mrzlica, ki pa se jo izogibam kar se le da. Edina vrednota v tem času je denar, spoštovanje in ljubezen pa v mega centrih ni mogoče kupiti. Sicer pa sploh ne rabim, imam vsega na zalogi...

In pred kratkim sem na forumu dobil svoj prostor, kjer se lahko moja duša malo poigra...

Tudi taka pozornost mi zelo veliko pomeni...