Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 10:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 04 Okt, 2007 08:12     Naslov sporočila:  Usluga Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Kaj naredite, v primeru, da nekoga prosite za prevoz nekam, ta oseba vas pelje tja in med potjo poškoduje avto in je sam/a kriv/a za to.

Ali povrnete del stroškov ali nič?




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 chukerchek
Redna Uporabnica
Redna Uporabnica


Starost: 39
Pridružen/-a: 11:36, 14-Jun-2006
objave: 706
Teme: 17
Kraj: beyond borders
17378.7 kinta/e
36.2 šold/e
446.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 04 Okt, 2007 10:58     Naslov sporočila:  Re: Usluga Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Brussman @ Thu 04 Oct, 2007 08:12 Napisal/a:
Kaj naredite, v primeru, da nekoga prosite za prevoz nekam, ta oseba vas pelje tja in med potjo poškoduje avto in je sam/a kriv/a za to.

Ali povrnete del stroškov ali nič?


Ja in zakaj bi moral ti poravnat? Sej ona voz in je ona poškodovala svoj avto. Ne vidim smisla... tut če si jo prosil za uslugo, se je sama opdločila zato, ne vem no jst ponavad če ne gre ravno za mojega fanta, dam za bencin tko da mi noben ne more težit da sm komu kej dolžna, če pa oseba s katero se peljem ne zna vozit avta oz. je štorasta na cesti pa jst nism kriva. Seveda je primer mal zakompliciran zato ker verjetno vsak ki bi bil na mestu te osebe, bi se začel pizdit na sovoznika, češ: če te ne bi zdele mogla peljat bi mela cel avto.. na nekoga se more strest jeza, sam ni treba da tej jezi tut sam podležeš in se počutiš krivega in dolžnega za stvar s katero imaš le toliko da sediš zraven in se pelješ (razn če nisi samoiniciativno prijel za volan in se zaletel v nek avto/zid/drevo...)




 Devica Spol:ženska Podgana SkritOsebna Galerija od chukerchekPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 lisa
Gost








objavaObjavljeno: čet 04 Okt, 2007 11:14     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

vprašaj se, bi kdo teb povrnu škodo k bi ga peljal in kresnu avto? Verjetn ne




   
 Terminatorka
Profesionalka
Profesionalka


Starost: 118
Pridružen/-a: 2:05, 14-Feb-2007
objave: 1287
Teme: 40

70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 04 Okt, 2007 12:25     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Nimam takšnih izkušenj in ne spomnim se kdaj sem nazadnje težila komu za prevoz. če pa sem koga kam peljala, sem se sama tako odločila in tudi sama bi za to nosila posledice. Morda bi izjemo naredila le, če bi me oseba, kateri uslugo delam, kaj nervirala med vožnjo, tako da bi bila lahko ona deloma kriva za nesrečo.
Mislim, ne vem, no, toliko pa mora bit človek že samozavesten in realen, da zna sam sprejemat vso odgovornost nase in s tem tudi krivdo ne prelaga na druge, če ve, da je sam za nekaj kriv.
Predstavljam si, da je to tako kot če bi šla nekam službeno s svojim avtom. Kar pogosto počnem. V službi mi povrnejo le potne stroške. če bom medtem avto razsula, pa logično, da mi ne bodo novega kupili, četudi sem bila na službeni poti.

Bi pa ljudem, ki ne zmorejo toliko samokritičnosti, da jim je jasno, da so v tem primeru za nastalo škodo krivi sami, svetovala, da raje takšnih in podobnih uslug ljudem sploh ne delajo. Ker je to medvedja usluga. Drugače gledano, kaj pa če bi imel nesrečo s smrtnim izidom - sovoznika? Bi njegovim sorodnikom rekel, da si je itak sam kriv za to, saj ga je vendar prosil za uslugo?

Seveda pa ne škodi niti, če ljudje, ki prosijo za prevoz, malce razmislijo ali je ta oseba zanesljiv voznik, ali je trezna itd.




I'll be back!


 Kozorog Spol:ženska Kača SkritOsebna Galerija od TerminatorkaPošlji zasebno sporočiloBlog
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97393 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2059s ][ Queries: 40 (0.0614s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.