povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Poklièunga
Odvisnik
Odvisnik


Starost: 43
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Tor 09 Mar, 2004 15:23     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

No z mano je tko kot s palčico.
Vse loh podvojim,kar je oan rekla,razn tisto o letih...sem namreč kr neki mlajši od nje ja.





 2 opozoril pred Izključitvijo! Oven Spol:Moški Petelin
NI na linijiOsebna Galerija od PoklièungaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 10 Mar, 2004 10:15     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Admin Napisal/a:
dobu si izkušnje, dobu si tiste najlepše trenutke, kaj še hočeš boljšega od zveze ki ne štima!

Admin, tole ne bi mogu boljše napisat! In se popolnoma strinjam!!!

Pokličunga, preberi si še enkrat kaj sem napisala:
-Naya- Napisal/a:
Vsaka slaba stvar ima svoje dobre lastnosti... s temi izkušnjami se izboljšamo in bolj jasno vidimo kaj iščemo v zvezah... in veliko prej najdemo tisto osebo ki nas bo dopolnjevala, dvigovala iz dneva v dan, videla v nas vse dobro in tiste naše napake zabrisala... Oseba s katero bomo zapolnili tisto praznino ki je v vsakem od nas...

Govorim o tem, da je ta tvoja propadla zveza sigurno nekaj naučila (če te ni, če nisi nič odnesel od tega, potem se moraš zazreti sam vase, premisliti vse skupaj...i.t.d...). O tem govorim, da iz vsake slabe izkušnje lahko potegnemo nekaj dobrega ven. In kot je že Admin zgoraj napisal: kaj še hočeš več od nekoga ki ni za tebe? Ki bi te lahko kasneje še bolj prizadel? Kaj hočeš več???
Vzemi ven kar je bilo dobrega, ne misli na slabo, vzemi ven izkušnje in znanje da si tega kar se ti je tu zgodilo ne želiš več. In pojdi s takimi mislimi naprej. Ne pa: jaz se ne bom več zaljubil... ma lepo te prosim: kaj misliš da ti bo ljubezen sama od sebe padla v naročje? Še nikomur ni, tudi tebi ne bo! Za ljubezen moraš kaj narest v zameno, moraš vlagat v njo... ne pa da čakaš da se punca trudi in da se ji boš ti prepustil šele čez kako leto... ali sploh ne... Jaz bi takega tipa našutirala u rit in šla drugam. Oba morata vlagati v zvezo.
Prehitro odnehaš. Poglej nas ki imamo nekaj let več od tebe - to pomeni več propadlih vez, pa še kar vztrajamo. Tako je življenje! če ne vztrajaš ne prideš nikamor. In za vsako dobro stvar se je treba potruditi. Za ljubezen še sploh!!!
Pa ne zameri... čisto not sem padla Embarassed smeh


Starejši ko smo, težje nam je najti tisto pravo osebo, ker imamo več izkušenj za sabo, ker se bolj zavedamo kaj si želimo in česa ne, in si v mislih bolj jasno začrtamo kakšnega partnerja si želimo. Starejši smo, težje ga najdemo, ker si z vsako izkušnjo v mislih bolj dodelamo linije partnerja, ki (logično) vedno bolj stremi k idealu - ki pa kot vemo ne obstaja.
Dobra stvar tega je, da si veliko lažje najdemo človeka s katerim bomo dejansko uživali v skupnem življenju z njim.
Seveda samo pod pogojem, da znamo dovolj trezno razmišljati, da ne sanjamo preveč, da smo dovolj realni in pri določenih začrtanih linijah popustimo. Pri katerih - se moramo odločiti pač sami. Nečemu damo prioritete, drugje popustimo. To je edini način.
Pa saj to itak že vsi vemo, dans se mi pač da pisat pomežik

Da bi se zaradi slabih izkušenj ne prepustili več ljubezni? No to je največja neumnost.




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
 deviènik
Vztrajen
Vztrajen



Pridružen/-a: 10:21, 19-Feb-2004
objave: 366
Teme: 10

154.0 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Sre 10 Mar, 2004 10:37     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Samo, Naya. Včasih te pa lahko izkušnje pripeljejo do nezaupanja nasprotnemu spolu.
Takrat je zelo težko vrniti se na zaupanje. Od tu izhaja tisto obmetavanje s posploševanjem nasprotnega spola.

In zato ljudem ni jasno, ko svojo bivšo vezo opišeš kot lepo. In bivšega partnerja gledaš z lepim očmi.

Vedno so določeni dogodki, ki jih imamo v spominu kot lepe in so drugi, ki jih sprejemamo kot negativne. Od samega posameznika pa je odvisno kako si razlaga dogodek in kaj hoče s tega potegniti.
Vedno, se vsak sam odloči ali se bo mučil, utrujal in afirmiral z negativnimi izkušnjami ter se zaciklal v negativi ali bo življenje vzel kot šolo in iz vsake, še tako mučne, boleče situacije "iztržil" - potegnil najlepše in se podal v boj naprej.




Sonce, voda, zrak, svoboda!


  Spol:Moški  SkritOsebna Galerija od deviènikPošlji zasebno sporočilo
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 10 Mar, 2004 10:47     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ma ja, se strinjam in ravno o tem govorim: da je neumno da iz neke slabe izkušnje ne bi potegnil tistega najboljšega, se nehal mučiti (kar nekateri delajo že prav mazohistično) s slabimi dogodki in čustvi in šel naprej.
Težko je, sploh na začetku. Ampak preboliš in misliš na lepo.In na to da obstaja nekaj več in nekaj lepšega in da te je ta nova izkušnja v bistvu popeljala za vsaj en korak bližje do osebe ki ti je pisana na dušo in na kožo.

Vsi smo polni nezaupanja, to je dejstvo. Ampak slej ko prej moramo prestopiti ta zid nezaupanja in enostavno poizkusiti. če nekomu ne pustiš do sebe, mi verjemi da taka veza ne more iti nekam naprej. če nekdo stalno gradi zidove okoli sebe in je nezaupljiv v vezi zaradi bivših izkušenj - taka zveza je že v štartu obsojena na propad!
Treba je iti čez sebe, poizkusiti... ker brez tega pač ne gre. če ne poizkusiš ne prideš nikamor. Tako je v vsaki stvari. Ko si nekaj želiš moraš narest določene korake da prideš do tega. Naj bo to denar, ljubezen, kakšne neizpolnjene želje... VEDNO moraš nekaj narest za to. Ne moreš enostavno pričakovat da se boš zaprl vase in samo prejemal. Tako pač ne gre. O tem govorim!

Treba je iti čez nezaupanje, se prepustit in delat na tem da rata! če ne rata si samo korak bližje do prave osebe.
In to za moje pojme ni slabo!!!




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Sre 10 Mar, 2004 22:07     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

palči, saj ne pravim, da nismo realni. le ljubimo ne več. zato ker ima tisto, kar bi morali ljubiti, preveč napak. kje si moj nadčlovek? rad bi te spoznal in ljubil!




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



Nazadnje urejal/a ankh Sre 10 Mar, 2004 22:33; skupaj popravljeno 1 krat


 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
 Gost








0.0 kinta/e

objavaObjavljeno: Sre 10 Mar, 2004 22:32     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Jlubiš pač kar ljubiš, če res ljubiš. Kar pa pomeni, da napak sploh ne smeš videt. Konec koncev jih maš pa lahko tud sam, po možnosti še več.
Predvsem pa je bedno ne zaupat novemu partnerju zaradi prevare prejšnjega, če ti le ta ne da povoda. Ker to pomeni, da samo preneseš mržnjo v novo zvezo in jo tako že v štartu zastrupiš brez potrebe.




   
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 10:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 11 Mar, 2004 00:14     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

jagoda Napisal/a:
Jlubiš pač kar ljubiš, če res ljubiš. Kar pa pomeni, da napak sploh ne smeš videt. Konec koncev jih maš pa lahko tud sam, po možnosti še več.
Predvsem pa je bedno ne zaupat novemu partnerju zaradi prevare prejšnjega, če ti le ta ne da povoda. Ker to pomeni, da samo preneseš mržnjo v novo zvezo in jo tako že v štartu zastrupiš brez potrebe.


Točno tako, tega ne bi mogu lepše povedat.

Iz svojih prejšnjih vez sem dobil tiste nove občutke, občutke, ki so nepopisljiva, vsaka od njih mi je nekaj dala, čeprav je včasih bolelo, tako prekleto, da sem rekel nikoli več.
Ampak če me kdo danes vpraša, za tiste občutke, tiste lepe, bi še 1x vse pretrpel.
Poleg tega sem se naučil kaj novega, dobil nove izkušnje, katere bom lahko delil s svojo novo drago.

Zato sem se tudi odločil, da se ne poglabljam več v to, kaj bi in kaj ne bi, prepustim se, dajem in sprejemam, čutim, pa kakor dolgo bo trajalo pač bo, lahko bo za vedno, lahko samo za kratko, ampak občutki so pomembni in ti so prekleto lepi.




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: čet 11 Mar, 2004 09:38     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

zanimive izkušnje zadnjih dveh razpravljavcev! iz le-teh ugotavljam, da je potrebno že pred ljubezenskim gambitom pretehtati morebitne lepe in boleče trenutke prihodnosti. sebičnost in odrekanje za večno življenje ljubezni!




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
 Shajtana
Odvisnica
Odvisnica


Starost: 42
Pridružen/-a: 15:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 11 Mar, 2004 10:05     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Men je 1x en frend neki zlo dobr reku..sm namrec izredno nezaupljiva do moskih in ko sva se 1x pogovarjala o tem je reku:
"Ce nekomu ne zaupas je to tko kt da ze vnaprej misls da laze."

Se zdej vcas kadar mam svoje prebliske se spomnm na to in me pol mal mine. nasmeh




People plan...God laughs...


 Oven Spol:ženska Pes NI na linijiOsebna Galerija od ShajtanaPošlji zasebno sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 Poklièunga
Odvisnik
Odvisnik


Starost: 43
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 11 Mar, 2004 14:36     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

No da mal pokomentiram vse skp...

Šajtana...to kar ti je reku kolega jz mal drugače pravim in sicer "če se že na začetku takoj sprašuješ o možnostih in nezmožnostih te veze je že takoj obsojena na propad" in v tem primeru se sploh nima veze trudit.

Kar je -Naya- napisala...
Ja,sej v bistvu maš še kako prav,samo tako pač je.Jz sm z njo preživel najlepše trenutke v lifu in res sm se mel najlepš in bi (kot je Admin reku) vse še enkrat preživu za te lepe trenutke.
Ja,tud to vem (pa sej v bistvu vsi vemo),da vsaka slaba izkušnja,ki jo preživimo nas ojača in postanemo po njej močnejši...dejstvo!
Ne,mislm,da si me rahlo narobe razumela (no,sej mogoče sm na tak način pisu,samo ni blo tko mišljeno)... Jz nism mislu tko,da ne bom več ljubil al kar kol...jz VEM ,da bom! Samo enostavno ne bom več tok hitr tok zaupal.To ne pomeni,da ne bom v bistvu 100% (ok no 98%) v tej vezi,samo ne bom si dovolil tok "hitr" tok močno se navezat in zaljubit v deklco,ampak bom mal dal časa bl na izi,kokr sm bil nazadnje.
Ko si bom najdu deklco bo dobivala od mene vse kar ji bom lahko dal in vse,nič ne bom drugačen do nje,kokr bi bil pred 2 leti recimo,samo PRI MENI bo rahlo drugače...ona tega ne bo vedla,vidla,občutla...sploh ne,samo jz si ne bom pustil možnosti take prizadetosti...se bom mal bolj zaščitil pred možno prizadetostjo,ker jaz ko sem v nečem sem res ornk v tem,ker nekako ne maram polovičarstva in tko.če je,naj bo ornk!

Pa ne vem no,mislm,da spet nism preveč dobr napisu.Mislm,da mi spet ni ratal tko napisat,kokr res mislm.Ma sej niti ne morm res dobr razložit tega,tud tko v živo najbrž nebi mogu...čudn je vse skp no.

Bi nebi bi nebi...

V bistvu BI!
TKo no...ne bom si pustil bit prizadet tko simpl...i'll be stronger! hehehe





 2 opozoril pred Izključitvijo! Oven Spol:Moški Petelin
NI na linijiOsebna Galerija od PoklièungaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 Shajtana
Odvisnica
Odvisnica


Starost: 42
Pridružen/-a: 15:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 11 Mar, 2004 14:40     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Sj nekak te stekam Poklicunga sam ne strinjam se da ttvoja bodoca deklca tega ne bo cutila da ti nisi 100%. Vecina zensk ma senzorje za te zadeve. nasmeh In pol lohk ti s tem svojim 98% njo prizadanes...preden se to "odlocis" da bos z njo 100% lahko ona ze rece ne daje mi 100% ne morm vec tko.




People plan...God laughs...


 Oven Spol:ženska Pes NI na linijiOsebna Galerija od ShajtanaPošlji zasebno sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 Poklièunga
Odvisnik
Odvisnik


Starost: 43
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pet 12 Mar, 2004 14:40     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

OK...sploh ti ni jasn,kaj hočm povedat!

Kar sm mislu je to,da SEBI ne bom pustu se tok "močno" zaljubiti vanjo al kokr kol že.Ne bom.

Lej...te deklce,ki sm jo mel na zadnje tud nisem ljubil skor 1 let,pa sva se mela res lepo,pa vse in pol se ni nč spremenil,samo JZ sm jo pač mal bl pogrešu,ko jo par dni nism vidu,pa JZ sm več razmišlu o njej,pa JZ...

Vse JZ in nič ONA!!!!!!

Kle se gre o MENI in ne o njej!





 2 opozoril pred Izključitvijo! Oven Spol:Moški Petelin
NI na linijiOsebna Galerija od PoklièungaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 Shajtana
Odvisnica
Odvisnica


Starost: 42
Pridružen/-a: 15:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pet 12 Mar, 2004 14:59     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Tud ti nisi razumu kaj sm ti hotla jaz povedat. Pa sj je vseen.




People plan...God laughs...


 Oven Spol:ženska Pes NI na linijiOsebna Galerija od ShajtanaPošlji zasebno sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97403 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2277s ][ Queries: 34 (0.0488s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.