Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Admin.
Administrator
Administrator


Starost: 94
Pridružen/-a: 22:33, 29-Okt-2004
objave: 3924
Teme: 1316

3126.1 kinta/e
100.0 šold/e
-5400.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pet 19 Nov, 2004 11:34     Naslov sporočila:  1 rojstni dan www.povej.net Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Drage članice in člani družine povej.net.

Image

Eno leto je naokrog, odkar smo začeli graditi nekaj in tisto nekaj je precej slabo kazalo na začetku širok smeh ampak vztrajnost in dobra volja in precej precej delovnih ur, je vas vse in mene pripeljalo do tega rezultata, to kar vidimo danes!

Ob tem bi se vsem lepo zahvalil, za pomoč pri gradnji tega portala in sodelovanje. Strani kot so te, se ne gradijo samo z izgledom in funkcijami (ki jih je najbrž preveč), ampak predvsem s člani in to zvestimi člani, ki vztrajajo z nami že od vsega začetka.

Tukaj gre posebna zahvala EnigmI, ki mi je pomagala zgraditi ta forum od začetka, ko je forum vseboval samo 1 temo in je bilo potrebno ustvarjati teme, ki so pritegnile tudi ostale, da so se nam pridružili.

Potem pa še zahvala vsem ostalim (ne bi vas našteval, ampak same veste katere ste pomežik ), ki ste pomagali graditi forum in vam je to vzelo precej prostega časa.

Sam sem se zelo trudil, da bi spravil forum na neko zanimivo raven za uporabnike in predvsem, da bi forum izgledal lepo in da bi s pomočjo tega foruma lahko vsi nadgrajevali svoje osebnosti.

Mislim, da je preteklo leto pokazalo, da smo precej uspešni, saj smo prišli mesečno skoraj 1,5 miljona klikov, skoraj 350 članov in 130.000 objav.
Kar za eno leto star forum ni malo, pač pa kar precešenj dosežek, glede na to, da je razširjenost raznoranih forumov po sloveniji precej velika in da zanimanje za forume na nekaterih precej večjih straneh kot je naša vztrajno upada.

Vsekakor sem zelo vesel vsakega novega člana, pa če je star/a 14 ali 80 let. Lepo Vabljeni ste VSI ne glede na starost.
Predvsem bomo v bodoče poizkušali pritegniti tudi tiste pod 20, z raznimi zanimivostmi in ponudbo samo za njih.

Sam pa se bom še naprej trudil, da bo forum zanimiv, da bo našim članom nudil precej brezplačnega (v kratkem dobimo izkaznice za popuste pri naših sponzorjih) in da se bomo čimvečkrat zabavali na raznih forum žurih.

Vsekakor pa glede na to, da je vedno več članov in vedno več podjetij, ki sodelujejo z nami, bom potreboval vašo pomoč.
Nekateri pomagajo s tem, da dajejo na forum zanimiva vprašanja, drugi s članki, tretji z objavo zgodb, četrti privabljajo nove člane, peti z moderiranjem, šesti z pomočjo pri papirnih zadevah foruma....

Za vsako pomoč sem zelo hvaležen in vabim vse, ki bi bili pripravljeni sodelovati in pomagati, da se pridružijo.

Ob tem, bi še ponovil, da je forum popolnoma brezplačen in da se s tem forumom ne služi prav ničesar, niti 1 samega tolarja. Sodelovanja s podjetji so z namenom izboljšanja foruma in pa širše ponudbe našim članom. Stroške, ki nastanejo in brez katerih ne gre, da zadeva sploh deluje zaenkrat krijem iz svojega žepa, v bodoče upam, da se bo to pokrivalo. Zato tudi sedaj nimam nobenega namena služiti s tem portalom.

Hkrati pa vas vse tudi vabim, da nekako splavimo NOV forum, ki pa je v angleščini in je namenjen globalno vsem ljudem. Torej, če obvladate angleščino se nam pridružite v debatah v angleščini na www.povej.com!

Hvala še 1x vsem za vašo pomoč in sodelovanje!

Vaš Administrator, samo za vas!

P.S. za preveč obvestil po mailu se opravičujem, prišlo je do napake!




 Ribi Spol:Moški Konj NI na linijiOsebna Galerija od Admin.Pošlji zasebno sporočilo
 EnigmA
Moderatorka
Moderatorka


Starost: 42
Pridružen/-a: 14:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pet 19 Nov, 2004 12:59     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

EnigmA bo pomagala razrezati torto Laughing

Drugače pa...lep pozdrav vsem novim članom in uspešno sodelovanje naprej vsem ostalim rožice dam




Je suis la, et ailleurs!


 Oven Spol:ženska Pes NI na linijiOsebna Galerija od EnigmAPošlji zasebno sporočiloBlogSkype Ime
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97367 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2410s ][ Queries: 36 (0.0566s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.