| Avtor | 
Objave | 
 
 
  Antigona 
Vztrajna  
 
  
   
Starost: 47 
Pridružen/-a: 12:49,  21-Okt-2006  
objave: 452  
Teme: 14  
Kraj: Ljubljana 
14682.5 kinta/e 
0.0 šold/e 
6.6 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Popečemo lahko v voku ali ponvi, vsekakor pa na žaru in na ploščah za toaste.
 
 
Ne vem, večina ljudi ne mara svežega česna, zato raje tega ne dajajte gor, sicer pa se jih osoli in prilije v posodico malo olivnega olja, malo popora in malo česna. Najboljše pa je, če dodamo zraven še malenkost balzamičnega kisa.
 
 
Njboljše, kar sem kdaj glede tega pogruntala, je bilo to, da sem zraven dodala še pečene bučke in malo vložene srbske solate (ali ciganske). Res, prav super hrana, raje se jo je hladno, kakor toplo, ker je bolj osvežilna.
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
 
       | 
    | 
 
 
  Bassman 
Administrator  
 
  
   
Starost: 118 
Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003  
objave: 10490  
Teme: 2469  
Kraj: Ljubljana 
134069.9 kinta/e 
1015531.8 šold/e 
10048.2 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 | 
 
       | 
       | 
 
| 
 | 
 
 
 
 
 
 
  
 
  | 
 
Poglej naslednjo temo 
Poglej prejšnjo temo 
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
  | 
 
  
 
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
  154022 Attacks blocked
  
 |   
 
 | 
 
 
 
	| 
	[ Time: 0.3213s ][ Queries: 33 (0.1400s) ][ Debug on ]	 | 
 
 
 
 
 |