Avtor |
Objave |
cherry
Vztrajna

Starost: 47
Pridružen/-a: 18:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e

|
|
jaz sem nekoc mislila, da se ne bom podala nikoli z nekom v nek zaplet, ce mi ne bo res kaj vec do njega... sem vedno govorila, da telo in srce ne morem lociti... da ne morem ljubiti z enim brez drugim... ce me razumete...
namrec sem padla tudi ze v... bom rekla dolgorocno avanturo... in je bil decko po osebi, po karakterju enkraten... in sem z njemu, kot vi temu pravite, dolckala... rada sem ga imela... a le samo rada kot prijatelja... in sem upala in nekako tudi zelela, da bi zacutila kaj vec za njega... a nikoli ni prislo do tega...
hvala bogu, sem mu od celega zacetka povedala, na cem je... kako razmisljam in kako cutim... in ko sem mu na koncu povedala, da sem zdaj ugotovila, da ne bo moglo biti nikoli kaj vec med nama, kot je pa bilo, je tega enostavno sprejel, saj je vedno vedela na cem je.
zdi se mi, da je meni skoraj bilo tezje kot njemu... on je pac optimist... zna uzivati v sedanjosti... biti hvalezen za to kar ima, cetudi tega morda ne bo vedno imel... jaz pa se sekiram za vse in vsakega, ce mi kaj pomeni...
no... mislim, da je samo lahko se huje, ce se dojckas z nekomu, ki ti je res hudo vsec, a ves, da zivi zivljenje, s katerim se ne bos mogel nikoli sprijazniti ali ce ima napako v karakterju, ki te bo vedno mucil... in se kljub temu zaljubis s casom v to osebo... takrat je bolje pravocasno zakljuciti zadevo, ce ne bo zelo boleca za oba!
bojim se, da bi se mi to v kratkem lahko zgodilo...
|
|
|
|
|
|
 |
   |
palèica
Doktor

Starost: 55
Pridružen/-a: 22:46, 28-Jan-2004
objave: 2363
Teme: 151
11851.4 kinta/e
0.7 šold/e
14.2 flika/e

|
|
cherry Napisal/a: |
no... mislim, da je samo lahko se huje, ce se dojckas z nekomu, ki ti je res hudo vsec, a ves, da zivi zivljenje, s katerim se ne bos mogel nikoli sprijazniti ali ce ima napako v karakterju, ki te bo vedno mucil... in se kljub temu zaljubis s casom v to osebo... takrat je bolje pravocasno zakljuciti zadevo, ce ne bo zelo boleca za oba!
... |
Palči to zlo zlo dobr pozna
|
|
|
|
|
|
 |
    |
Bassman
Administrator

Starost: 118
Pridružen/-a: 10:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

|
|
cherry Napisal/a: |
bojim se, da bi se mi to v kratkem lahko zgodilo... |
to pomeni, da se bo ziher zgodilo v kolikor ne prekineš zadeve takoj!
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
 |
      |
ankh
No.1 uporabnik

Starost: 50
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

|
|
ja cherry, takoj prekini, ker te je škoda, ker si dobra punca in si zaslužiš vseh 100% fanta.
|
|
|
|
najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.
|
|
 |
   |
Kriptogram
Gost

0.0 kinta/e
|
|
Cherry...prekini...ne izgubi same sebe, v šibkosti pokaži svojo moč.
|
|
|
|
|
|
|
|
cherry
Vztrajna

Starost: 47
Pridružen/-a: 18:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e

|
|
hvala ankhy pa kripto...
bomo vidl...
|
|
|
|
|
|
 |
   |
pikica
Neznanka

Starost: 45
Pridružen/-a: 20:05, 09-Avg-2004
objave: 49
Teme: 4
Kraj: LJ.
1083.6 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e

|
|
no glede na to, da sem jaz začela to temo, bi rekla nekaj kar sem ugotovila oziroma,kar se pri meni dogaja: sem v resni zvezi-res še na začetku, ampak o kakem dolčkanju zaenkrat ni ne duha ne sluha...pa je vseeno ful ok. In imam se super.
|
|
|
|
|
|
 |
   |
Zlobko
Gost

0.0 kinta/e
|
|
Ah, pikica, pikica...spet si u resni zvezi...ajajajajajjjjjj...tebe res noče pamet srečat...
|
|
|
|
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik

Starost: 44
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

|
|
Na začetku resne zveze si? Kako pa to zgleda? A ne postane neka zveza resna šele po določenem času?
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
 |
      |
pikica
Neznanka

Starost: 45
Pridružen/-a: 20:05, 09-Avg-2004
objave: 49
Teme: 4
Kraj: LJ.
1083.6 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e

|
|
ja, recmo, da je tako..
pac jaz in on se v zvezo podajava z resnimi nameni-in ne z namenom, da se dajeva samo dol. Do sedaj se se nisva, mislim pa da se bova naslednji teden, ko sem jaz nekaj dni sama doma..tako da bo takrat dugajalo. Pa veš poklicunga...obstaja razlika al se ti ze na začetku podaš z namenom fu¤¤¤¤ in samo fu¤¤¤¤...ali pa celo želiš kaj več...
|
|
|
|
|
|
 |
   |
WEBB
Neznanec

Starost: 35
Pridružen/-a: 8:37, 19-Okt-2004
objave: 8
Teme: 0
200.9 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e

|
|
PIKICA .....................
definitivno ....DOLčKANJE..... :green: :green:
|
|
|
|
|
|
 |
   |
Zlobko
Gost

0.0 kinta/e
|
|
webb, zakaj se pa ti DEREŠ???
|
|
|
|
|
|
|
|
-Naya-
Doktor

Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

|
|
Ja se strinjam s Pikico: je razlika s kakšnim namenov greš v zvezo
|
|
|
|
Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!
|
|
 |
    |
Zlobko
Gost

0.0 kinta/e
|
|
res je razlika s kakšnim namenom se podaš v zvezo, večina se jih z namenom fu¤¤¤¤, a s časoma se izkaže da so nafukal.
Je pa tut res da se nekateri non stop zapletajo v različne veze, zveze in kaj ti jaz vem kaj še vse, potem pa nas tuki morijo s svojimi tegobami in še čem...
|
|
|
|
|
|
|
|
-Naya-
Doktor

Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

|
|
Zlobko, sej ni tako hudo Nekateri pač rabimo nasvete drugih, saj veš več glav več ve... Taki pač smo
|
|
|
|
Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!
|
|
 |
    |
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
117001 Attacks blocked
|