povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Piky
Redni uporabnik
Redni uporabnik


Starost: 44
Pridružen/-a: 18:29, 08-Jan-2004
objave: 573
Teme: 46
Kraj: Ljubljana
449.2 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 17 Mar, 2004 11:46     Naslov sporočila:  M A č E K ! ? ! Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Maček 1 zvezdica (*)Nič bolečin. Dejansko ni pravega občutka bolezni. Tvoj spanec je bil goldisko počitek, ki te je sedaj pustil brez prave energije. Bodi vesel, da lahko kljub temu funkcioniraš relativno sposobno. Kakor koli, vseeno si izsušen. Spiješ lahko deset steklenic (po 2.5 dcl) Sprite-a, pa se boš vseeno počutil suhega. Hrepeniš po tolstem zrezku in veliki porciji ocvrtega krompirja.

Maček 2 zvezdici (**)Ni bolečin, ampak nekaj je vseeno narobe. Morda zgledas OK, vseeno pa imaš mentalno kapaciteto spenjača za papir. Kava, ki jo srkaš, le še bolj draži tvoje že tako rdeče grlo, ki čaka na svež zajtrk in sadno pito iz McDonald's-a. Sinočnji večer je naredil pravo opustošenje tvojemu črevesju.

Maček 3 zvezdice (***)Rahli glavobol. čuden občutek v želodcu. Definitivno nisi produktiven.Kadarkoli pride mimo tebe dekle, zagodrnjaš, ker te vonj njenega parfuma spomni na številne gin odmerke, ki si jih popil s tvojimi alkoholnimi prijatelji. Življenje bi bilo trenutno tako zelo prijetno, če bi bil v postelji z ducat krofi in juho, gledal pa bi MTV podelitev glasbenih nagrad. Popil si 4 kave, galono vode in liter Coca-Cole, pa še vedno nisi šel na malo potrebo.

Maček 4 zvezdice (****)Življenje je beda. V glavi ti brni in ne moreš govoriti prehitro, ker se bojiš, da boš bruhal. Vsi kričijo nate, ker si pozen in si zamudil vse,kar se sploh da zamuditi. Oblačiš se, poskušaš se obriti temeljito, kar ti ne uspeva, hkrati pa imaš frizuro takšno, kot da so te izrezali iz šolske slike letnik '76, poleg tega pa imaš oči kot morska mačka.

Maček 5 zvezdic (*****)Znan tudi pod imenom Dantejev četrti krog pekla. Zdi se ti, da ti zraven srca bijejo še možgani in te navdaja občutek dvojnega utripanja. Vodka dejansko sili iz vsake pore tvojega telesa in te se dodatno omamlja.Umivaš si zobe in si pozabiš splakniti usta. Tvoje telo je popolnoma nehalo proizvajati slino, zato te je jezik začel dušiti. Smrt se zdi čisto OK izbira.Seveda se niti približno ne spomniš, s kom si bil sinoči, kje si bil, kaj si pil in zakaj neka tujka še vedno spi v tvoji postelji.

Maček 6 zvezdic (******)Tako zvan Neskončen morilec. Zbudiš se na tleh kopalnice. Za par sekund se zazreš v strop kopalnice in se hkrati sprašuješ, ali je prijeten osvežujoč hladen občutek keramična ploščica ob licu ali tvoje kozlanje izpred 5 ur.Občutek imaš, da si se zbudil zadnji na svetu. Poskušaš dvigniti glavo. To ni več opcija. Samo za trenutek lahko nagneš glavo in zavohaš neznosen smrad 13 škatel cigaret v tvojih laseh in se zaveš, da si kadil - ampak ne UltraLights.Neka baraba ti je ponudila Marlboro rdeče in kadil si jih, kot da je to polnoplačano delo. V meglenem obrisu se vidiš v ogledalu in opaziš napis načelu.Branje ni opcija. čeprav veš, da se boš nekoč moral vstati, si ne znaš predstavljati,da bi kadarkoli oblekel še kaj drugega kot muckasto pižamo in copate.

Maček 7 zvezdic (*******)Tiger. Kakršenkoli premik bi pomenil takojšnje kozlanje. Sicer pa se niti nisi sposoben premikat, še več, nisi sposoben razmišljat o tem, da bi se premikal. Želis si, da bi lahko spal, da ne bi sam sebi sel tako na jetra ob spoznanju, da si greznica. Kje si, ne veš, sicer pa je to nepomembno.Obljubljaš si, da nikoli več v življenju ne boš pil, pa da se zruši nebo,zadeneš loto ali dobiš felacijo Britney Spears. Spati torej ne moreš, zato ti samo preostane, da vohaš, kako smrdiš po Tequili, kozlanju, kozlanju,švicu in kozlanju - ki niti ni vse tvoje. Si prav beden primerek matere narave in se skozi smiliš sam sebi. Poskušaš premleti dogodke včerajšnjega večera, pa ugotoviš, da te to preveč utruja in da je bolje samo ležati in nepočeti / misliti ničesar. Toda smrad ostane.

Maček 8 zvezdic (********)V grlo je še vedno možno čutiti cev, ki si jo požiral, čeprav nisi vedel zase. Želodec imaš prazen, čeprav se tega sploh ne zavedaš. Ležiš v bolniški postelji in opaziš, kako te sestre zaničljivo gledajo. Ne bi ti moglo biti bolj vseeno. Ob misli na alkohol ti gre na jok. Pa ob misli na14.00 uro, ko bodo na obisk prišli starši - tudi.




Jaz dobar, ti dobar, mi priatla!


 škorpijon Spol:Moški Koza NI na linijiOsebna Galerija od PikyPošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

96742 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.5707s ][ Queries: 41 (0.2730s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.