povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Poll :: Kako bi ocenil-a to zgodbo?

1
0%
 0%  [ 0 ]
2
50%
 50%  [ 2 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
50%
 50%  [ 2 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 4


Avtor Objave
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 8:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 29 Feb, 2004 09:34     Naslov sporočila:  Ona me je prisilila... Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Vir: knjiga: Zaljubljeni moški; Moške seksualne fantazije; Nancy Friday; »Ona me je prisilila k temu«

»Michael«
… Vešče me zgrabi okrog vratu in rok, me povleče noter in zapre vrata. Znajdeva se v predsobi. »Vstani!« Jaz vstanem.
»Zdaj,« reče z nasmehom in leskom v očeh, »zdaj bom lahko preverila, če je to kar imaš v hlačah, enako dobro kot tisto, kar je v tvoji glavi!« Preveč sem šokiran, da bi ji odgovoril, ona pa me prime za ovratnik in me odpelje v svojo sobo… čutim da mi napetost v hlačah narašča.

Potisne me na posteljo; znebi se čevljev in ne prav nežno sezuje tudi mene. Loti se še ostale obleke in kmalu ležim na hrbtu v napol odpeti srajci, ona pa se zvija iz svoje obleke, modrčka in hlačk, a nikdar ne odmakne pogleda od mojega kurca, ki štrli izza srajce; smehlja se, bradavice ima napete, oblizuje si ustnice; zleze na posteljo in mi odpne srajco.
V tiču imam občutek, kot da ga bo razgnalo, vendar se ona ne nasadi nanj – še naprej se premika po meni in zadnja stvar, ki jo vidim, je njena muca, ki drsi po meni navzgor in se končno ustavi na mojem obrazu. Diši natančno tako, kot mi je všeč da ženska diši – po njej!
Večkrat jo poližem med ustnicama proti klitorisu, ki pa se mu skušam izogniti, čeprav ona potiska boke k mojemu obrazu. Njena stegna se odmaknejo od mojih ušes in slišim jo, kako stoka in zares globoko diha. In jaz se trudim da bi ji ugodil. Z jezikom se dotaknem klitorisa in ona vzklikne: »Tam, tam, liži me tam!« In jaz ližem.

Ona se mine dotika tiča, in čeprav se mi zdi, da bo eksplodiral, se to ne zgodi; pač pa razžene njo, in jaz jo tako gledam! Moj jezik jo onegavi kot podivjana radirka in nenadoma ji pride, v oči ji stopijo solze, z rokami me drži za glavo in jo znova in znova močno potiska med svoje noge, pri tem pa vzdihuje, stoka, vrešči; ko jo tako vdihavam, kar se zdi celo uro, me končno spusti, se dvigne z mojega obraza in se opolzko in pohotno reži, tako da vem, da to zdaleč ni bilo vse. Tudi sam se smejim.

Zajaha me kot konja – še vedno ne na tiča – in me draži. Želim si je, nočem se premakniti. Vzame ga med svoje noge, koren počiva med ustnicama češplje; ne premika se, le sedi in me s stegnjenimi rokami draži po bradavicah, dokler niso tako nabrekle kot njene. Zaziblje z boki in meni še bolj otrdi, ko čutim, kako se njen klitoris premika po moji debeli žili.
Nato se malo dvigne, me pomakne na vhod (oh, Bog, kako zelo je mokra!) in zdrsne name, skloni se naprej in me v celoti pokrije, ustnice mi pritiska na vrat, medtem pa porivava drug proti drugemu.
Kmalu sva oba na robu vrhunca, njene ustnice zapustijo moj vrat in mi pokrijejo usta. Bradavice mi zabada v prsi in čutim, kako se njena mokra luknja vedno znova močno krči okrog mojega tiča; želim jo videti, ko ji bo prišlo, zato odmaknem ustnice in opazim, kako se njena usta oblikujejo v nasmeh. Odpre oči in gleda kako mi prihaja. V meni bobni in čutim kako vroče seme brizga navzgor, ven iz mene, vsak nov strel sproži naslednjega… tako je, kot da sem se zares predal njej.


Twisted Evil




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

96742 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2862s ][ Queries: 43 (0.1284s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.