Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 12:27     Naslov sporočila:  Ona Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Spoznal sem jo prek foruma, zelo gobčna bejba in njeno neprestano drkanje v glavo mi je že šlo počasi na živce, takrat še nisem poznal igre podajanja žogice, katero si ženske rade grejo, ker s tem testirajo moškega, kdo je in kaj je.

Počasi mi je njeno najedanje preseglo čez glavo, poslal sem ji PM, da me naj pusti pri miru, da mi gre totalno na k....

Seveda ona ne bi bila ona če se ne bi vtaknila v besedo "na kurac".
Rekla je, da se bom moral še prekleto potruditi, da bo ona šla na moj k......

Hmmm, nisem pričakoval tega, jaz jo pošljem v tri lepe ona meni na kurac!

Zanimivo, tole bo treba malo preverit, kaj pomeni.

Takoj sem poklical frenda, ki obvlada te zadeve, in že sem prejel po mailu nekaj literature in filmček o ženski psihologiji.

Pregledal sem samo osnove in takoj mi je bilo jasno, tole njeno drkanje v glavo, ona si me dejansko želi, dejansko se ne bi toliko časa ukvajala z mano in iskala vsak post kaj sem napisal, da mi lahko kontrira, želi si moje pozornosti.
hmmmmm

Matr sem zakrnel, po vsem tem kako sem včasih vsako naštudiral v sekundi sem res zakrnel, nč bukve literatura treba bo tole naštudirat...spet

Odpisal sem ji nazaj ampak tokrat drugače...
Napisal sem ji, da lepo da se toliko trudi priti na moj k.... ampak se bo morala še malo bolj potruditi.

Odziv je bil pričakovan, letele so floskule, kaj si mislim kdo sem s takim kot sem jaz ona ne bo mela opravka, da sex z mano je itak nekaj kar ne bo naredila nikoli v življenju, ker sem ji odvraten....

Seveda sledilo je moje vprašanje, zakaj potem fantazira o meni in zakaj ne upa povedati tega, da me ne mara v obraz.

In spet pričakovan odziv, kaj da si jst mislim da ona že ne fantazira o meni, da ima dobrega jebača in da mi lahko vse to zmeče tudi v obraz.

Hmmm lepo sem si mislil, lepo si zagrabila.
Torej poslal sem ji vabilo na kavo, s pripisom, da mi boš lahko končno v obraz povedala kako sem odvraten in kako me ne maraš in kako ti grem na živce....

Zanimivo, po tem ni bilo odgovora 2 dni, mislil sem da se je ustrašila, nakar dobim odgovor, da velja, da itak ne bom prišel, ker se je bom ustrašil....

No poslal sem ji odgovor da dogovorjeno, da se dobiva v ponedeljek in da me zanima zakaj bi se je ustrašil?

Rekla, je da zato, ker mogoče bo naredila sceno, da mi mal zbije mojo samozavest, ker sem toliko poln samega sebe....

No seveda sem ji rekel, da lahko dela scene in da bom popolnoma miren ne glede na karkoli in da se vidiva....

Seveda je bila zame zadeva malce tricky ker je še nisem videl in vprašanje, kakšna je, ampak glede na to, da tudi ona mene še ni videla, dejansko sva na istem.

Zmenjena sva bila v ponedeljek v BTCju, nekje ob 16h pred Zaro.

Sam sem računal na to, da bo ona pred mano tam, ker raje imam da pridem tja in se zadeva začne odvijati, kot da čakam...

Ko sem prihajal do Zare sem videl eno z dolgiomi rjavimi lasmi, kako kadi in se nestrpno prestopa, zamujal sem 3 minute, seveda še v dovoljenih okvirjih in namenoma.

Pozdravil sem jo in vprašal, če je ona )=/#$)(, pritrdila je, me premerila z ostrim pogledom in rekla, ti si torej =)/=/#, ja jaz sem sem jo pogledal postrani in rekel, pojdi greva v Argentinsko na pijačo.

Usedla sva se in prišel je natakar, naročil sem 1dcl Caberne Sauvignon, ona pa je rekla, da ne vem kaj bi, malo je še gledala menu nakar sem rekel natakarju še zanjo enako.

Pogledala me je, nakar je rekla ok naj bo.

No po nekaj minutah pogovora sem videl da dejansko ni napačna punca, ampak da zelo rada provocira in se igra besedni ping pong, nekajkrat me je tako uejal, da sem moral dobro razmisliti kaj bom rekel.

Seveda sem jo kljub njeni strogosti uspel spraviti v smeh in nekajkrat se je prav prisrčno nasmejala.
Nakar pravi, da ima težave, ker piše diplomsko in se ji je računalnik sesul.
Ok sem rekel, popravim ti zadevo, sicer nič ne obljubim, če pride jutri do mene in seveda če rešim zadevo bo častila večerjo.
Sveda se je strinjala s tem, kajti trenutno ni imela nikogar, ki bi rešil zadevo.

Po kakšnih 2 urah sva se poslovila in šla vsak svojo pot.
Zvečer preden sem šel spat pa je še priletel SMS, bilo mi je čudno ponavadi zvečer ne dobivam SMSov, ko sem pogledal sem videl da je ona, mislil sem najbrž je skenslala z jutri, glede na to da pošilja SMS.

Ampak sem se motil, pisalo je, da je bilo zanimivo in da sem jo pozitivno presenetil, ni pričakovala to in da se vidiva jutri.

No super sem si mislil, je greha vredna in bi z veseljem izganjal hudiča iz nje...

No torej v Torek, pride do mene s svojim prenosnikom in zadeo priključim in pogledam, stvar je bila takoj jasna napaka na MBR, zadevo sem popravil v nekaj minutah.
Bila je vsa vesela celo tako, da mi je stisnila poljub na lica in me objela.
Hmmm sem si mislil, zanimivo.

Nakar sem nama natočil vsakemu kozarec rdečega vina in sva se pogovarjal.
Zopet je začela provocirati, kako to, da nimam punce in podobne fore, podajala je žogico jaz pa sem ji vračal in videl da je vedno bolj sproščena.
Nakar se je ulegla na kavč in rekla, da jo boli vrat.

Ponudil sem se ji, da ji zmasiram bolečo točko..
Med masiranjem je stokala in videl sem kako ji paše, še posebej v predelu, kjer se začne lasišče, zatokala je in me prijela za nogo in stisnila, nakar s zderzne in se opraviči, da ji je bilo zelo všeč in da naj še nadaljujem.

Počasi sem jo masiral nato, pa ji dvignil lase in jo poljubil na sredino vrata, pričakoval sem buren odziv, ampak ni rekla nič, samo držala je vrat sklonjen, poljubil sem jo še 1x, na to pa z jezikom drsel po vratu od majice do lasišča, prijela me je za roko in močno stisnila, ter nagnila glavo na stran, zato sem nadaljeval še po strani vratu..
Nakar sem jo prijel za lase in potegnil glavo nazaj ter jo strastno poljubil na usta in vrnila mi je strasten poljub..
Vrgel sem jo na posteljo in jo prijel za roke, tako da ni mogla nič, saj sem sedel na njej, gledal sem jo v oči zelo od blizu in videl v njenem pogledu, kako se sprašuje, kaj vse to pomeni in kaj jo čaka...

Počasi sem jo začel poljubljati od čela po levi strani do vratu in od vratiu navzgor počasi do ustnic, hotela me je poljubiti, pa sem se ji izmaknil in se zopet približal njenim ustnicam, ter se z mojimi komaj dotika njenih.
Zopet me je hotela poljubiti in zopet sem se umaknil, ter se počasi približal njenim ustnicam, ter jo strastno poljubil, pri tem se je cela skrčila, spustil sem njene roke in začela me je slačiti...

Po tem ko se je slekla se je usedla na posteljo, jaz pa sem se usedel za njo, ter jo čvrsto stisnil k sebi tako da tudi z rokami ni mogla nič.
Počasi sem jo spet poljubljal po vratu navzdol, z eno roko držal njene roke, z drugo pa jo božal po stegnih gor in dol, ter se vsakokrat komaj dotaknil njene muce.

Bila je že vsa na trnih, ko se je hotela obrniti, trdo sem jo prijel in ji zašepetal na uho, da ne še, še ni dovolj vzuburjena, še naprej sem jo poljubljal in se vedno bolj pogosto na rahlo dotikal njene muce, nakar medtem ko se je zvijala sem jo prijel, vrgel na posteljo in ga porinil globoko v njo, zastokala je njeni nohti so se zarili v moj hrbet...

Bil je res divji sex, kot že dolgo ne...

Po sexu se je stisnila k meni in rekla, da tega ni niti najmanj pričakovala, seveda tudi jaz nisem tega pričakoval, pač zgodilo se je.

Nato je čez nekaj minut odšla v kopalnico pod tuš, ko se je začela tuširati sem odšel za njo in se ji pridružil, vzel sem tekoče milo namilil roke in jo počasi začel umivati od zadaj, potem pa šel z rokami še od spredaj..
stisnil sem jo k sebi tako da se je s hrbtom naslanjala name in jo počasi z namiljenimi rokami božal spredaj po telesu in po njenih prsih, naslonila je glavo nazaj name, jaz pa sem šel z roko med njeno mednožje, ona pa se je začela drgnit ob mene, nakar se je sklonila in se nasadila name...
Sex pod tušem je bil divji in naporen, saj se je problem držati česarkoli, ker je tako splozko.

Po tuširanju sva še nekaj časa ležala v postelji, nakar se ona vstane, me poljubi in pravi, da mora iti.

Oblekla se je, me na vratih še 1x poljubila in se poslovila.

čez kakšne 2 uri sem dobil SMS od nje, zahvalila se je, rekla da ji je bilo zelo lepo, ampak da tega ne more več početi z mano, ker ima fanta, ki pride domov čez 2 meseca.

Zahvalil sem se ji tudi jaz za lep večer in ji pvoedal, da jo razumem.

Bilo je res HOT!

Zakaj sem to napisal.....Ona ve smeh




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 lisa
Gost







2.0 šold/e

objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 15:08     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

ma teb se pa dogaja, ni kaj...




   
 lucka
Doktor
Doktor


Starost: 47
Pridružen/-a: 17:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:02     Naslov sporočila:  Re: Ona Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Brussman @ Ned 08 Apr, 2007 12:27 Napisal/a:
Vrgel sem jo na posteljo in jo prijel za roke, tako da ni mogla nič, saj sem sedel na njej, gledal sem jo v oči zelo od blizu in videl v njenem pogledu, kako se sprašuje, kaj vse to pomeni in kaj jo čaka...

Bila je že vsa na trnih, ko se je hotela obrniti, trdo sem jo prijel in ji zašepetal na uho, da ne še, še ni dovolj vzuburjena, še naprej sem jo poljubljal in se vedno bolj pogosto na rahlo dotikal njene muce, nakar medtem ko se je zvijala sem jo prijel, vrgel na posteljo in ga porinil globoko v njo,


Kao hudirja si jo pa lahko 2x vrgel na posteljo če je že po prvem metanju bla na postelji??




Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU... sreèka

Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.


 Oven Spol:ženska Zmaj SkritOsebna Galerija od luckaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlog
 rose22
Moderatorka
Moderatorka


Starost: 43
Pridružen/-a: 9:01, 22-Mar-2007
objave: 251
Teme: 23
Kraj: Štajerska
8257.2 kinta/e
147.3 šold/e
395.3 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:04     Naslov sporočila:  Re: Ona Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

lucka @ Ned 08 Apr, 2007 22:02 Napisal/a:

Kao hudirja si jo pa lahko 2x vrgel na posteljo če je že po prvem metanju bla na postelji??


Mogoč je pa taprvič iz postelje padla pa jo je mogu pol še enkrat gor vržt umira od smeha
Se verjetn ni hotu spustit v podrobnosti




Najdražja darila, najgloblji pokloni, najlepše pohvale ne odtehtajo ene same iskrene besede èloveka, ki mu zaupamo - prijatelja!


 Oven Spol:ženska Petelin NI na linijiOsebna Galerija od rose22Pošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:08     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ne vseh podrobnosti nisem razlagal, ker bi bila zgodba 5x daljša!




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 rose22
Moderatorka
Moderatorka


Starost: 43
Pridružen/-a: 9:01, 22-Mar-2007
objave: 251
Teme: 23
Kraj: Štajerska
8257.2 kinta/e
147.3 šold/e
395.3 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:14     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Dej sam razlož,če ti je taprvič iz postelje padla al je blo kaj drugega? umira od smeha




Najdražja darila, najgloblji pokloni, najlepše pohvale ne odtehtajo ene same iskrene besede èloveka, ki mu zaupamo - prijatelja!


 Oven Spol:ženska Petelin NI na linijiOsebna Galerija od rose22Pošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 lucka
Doktor
Doktor


Starost: 47
Pridružen/-a: 17:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:19     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

če bo začel razlagat mu itak ne bo nobeden verjel poka od smeha:




Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU... sreèka

Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.


 Oven Spol:ženska Zmaj SkritOsebna Galerija od luckaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlog
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:25     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Faušerija faušerija kje si hodila tok časa ha ha




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 rose22
Moderatorka
Moderatorka


Starost: 43
Pridružen/-a: 9:01, 22-Mar-2007
objave: 251
Teme: 23
Kraj: Štajerska
8257.2 kinta/e
147.3 šold/e
395.3 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:28     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

lucka @ Ned 08 Apr, 2007 22:19 Napisal/a:
če bo začel razlagat mu itak ne bo nobeden verjel poka od smeha:


Saj jaz mu že zdej ne verjamem.To je ziher sanju. umira od smeha




Najdražja darila, najgloblji pokloni, najlepše pohvale ne odtehtajo ene same iskrene besede èloveka, ki mu zaupamo - prijatelja!


 Oven Spol:ženska Petelin NI na linijiOsebna Galerija od rose22Pošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:35     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Glavno je da jst vem kaj je res!




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 rose22
Moderatorka
Moderatorka


Starost: 43
Pridružen/-a: 9:01, 22-Mar-2007
objave: 251
Teme: 23
Kraj: Štajerska
8257.2 kinta/e
147.3 šold/e
395.3 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 08 Apr, 2007 21:37     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

In to je,da si jo mogu kar dvakrat vržt na posteljo.




Najdražja darila, najgloblji pokloni, najlepše pohvale ne odtehtajo ene same iskrene besede èloveka, ki mu zaupamo - prijatelja!


 Oven Spol:ženska Petelin NI na linijiOsebna Galerija od rose22Pošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 chukerchek
Redna Uporabnica
Redna Uporabnica


Starost: 39
Pridružen/-a: 10:36, 14-Jun-2006
objave: 706
Teme: 17
Kraj: beyond borders
17378.7 kinta/e
36.2 šold/e
446.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 09 Apr, 2007 16:26     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

A nisi reku da more bit bejba zate posebna da se daš z njo dol? Potemtakem je vsaka posebna al kako, sam da nima 150 kil pa da ni čist wierd?? No ja sej je tvoj lajf sam se mi zdi da si že dost star da bi lahk najdu nekoga za resno vezo in si ustvaru življenje ne pa ciljat samo na živalski fuk. No sej za živalski fuk sm ti mal fauš, sam pač če je vsakič tko je pa izjemno ubogo in plitko vse skupi... Pa ne mi rečt da ne najdeš prave, ker če tolk let iščeš pa ni prave ti neki narobe počneš!!! Embarassed




 Devica Spol:ženska Podgana SkritOsebna Galerija od chukerchekPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 rose22
Moderatorka
Moderatorka


Starost: 43
Pridružen/-a: 9:01, 22-Mar-2007
objave: 251
Teme: 23
Kraj: Štajerska
8257.2 kinta/e
147.3 šold/e
395.3 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 09 Apr, 2007 16:38     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

chukerchek @ Pon 09 Apr, 2007 17:26 Napisal/a:
Pa ne mi rečt da ne najdeš prave, ker če tolk let iščeš pa ni prave ti neki narobe počneš!!! Embarassed


Al pa je z njim nekaj narobe.Ker dvomim da bi bile vse ženske tolk napačne




Najdražja darila, najgloblji pokloni, najlepše pohvale ne odtehtajo ene same iskrene besede èloveka, ki mu zaupamo - prijatelja!


 Oven Spol:ženska Petelin NI na linijiOsebna Galerija od rose22Pošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 chukerchek
Redna Uporabnica
Redna Uporabnica


Starost: 39
Pridružen/-a: 10:36, 14-Jun-2006
objave: 706
Teme: 17
Kraj: beyond borders
17378.7 kinta/e
36.2 šold/e
446.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 09 Apr, 2007 16:52     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

No ne bomo zdej ugotavljal s kom je kaj narobe in obsojal. Bassko ma svoj lajf- živi se samo enkrat in če ga to osrečuje je čist dovoljšen razlog da to počne naprej.

Drugač pa zelo lepo napisan.. Lahk bi začel pisat erotična besedila Twisted Evil




 Devica Spol:ženska Podgana SkritOsebna Galerija od chukerchekPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 09 Apr, 2007 17:09     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

sej sem že pisal erotične zgodbice pomežik




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

96740 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.5892s ][ Queries: 37 (0.1788s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.