Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Poll :: Kako bi ocenil-a to zgodbo?

1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
100%
 100%  [ 1 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 1


Avtor Objave
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Tor 13 Jan, 2004 13:06     Naslov sporočila:  Dva para v sexu Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Iz knjige: Zaljubljeni moški, Moške seksualne fantazije; 1980

»piše Harvey«
Moja fantazija vključuje drugi par, ki ga ne poznava, gre pa takole:
Odprl sem sprednja vrata in opazoval, kako sta stopala iz avtomobila. Ko je Diane zavihtela ven svoje noge, se je za trenutek zableščalo njeno kremnato stegno; vstala je in si poravnala krilo. Z Dickom sva na hitro premerila drug drugega in si podala roki. Približno mojih let je in moje postave. Prijeten nasmeh. Stisk roke je bil krepak, a brez namena, da mi polomi kakšno kost . Nisem si mogel kaj, da ne bi pomislil, kako bo Betty uživala v dotiku teh krepkih, a nežnih rok na svojih prsih.

Martiniji so zadeli žebljico na glavico in vedel sem, da se otresata napetosti, ki je na zunaj nista kazala. To mi je bilo všeč. Nista bila tako brezčutna, kot da sva midva zanju le telesi, ne pa osebi. Iz našega kramljanja o življenju v predmestju naključni poslušalec nikdar ne bi sklepal, da bomo čez kakšne pol ure vsi fukali kot štirje zajci.

In Diane je bila vredna vsega, kar bi ji moški lahko nudil. Presneto, a ob tej nedolžni dekliški seksualni prikupnosti sem se zagreval kot spajkalnik.

Večini žensk je všeč, če jih moški do neke mere natančno usmerja. Prevzel sem vajeti in zbrcal čevlje z nog. V glasbenem stolpu je bila kaseta z glasbo Glenna Millerja, Artieja Shawa, Bennyja Goodmana, Tommyja Dorseya in Guya Lombarda. Prižgal sem ga in »Moonlight Serenade« je iz štirih zvočnikov napolnila sobo. Diane se je malce zmedla, ko sem ji pokleknil k nogam in ji sezul čevlje, ko pa sem jo prijel za roke in jo potegnil navzdol v svoj objem, se je veselo nasmehnila.

»Na kaj misliš?« je vabljivo rekla.
»Da sva oba naga in da pleševa, tako da lahko čutim te polne bujne dojke, kako se mi drgnejo ob prsi, in tvojo toplo mokro muco, kako se premika ob mojem tiču.« »In ko glasba potihne,« sem nadaljeval, »te položim na tla, zdrsnem med ta čudovita stegna, zakopljem svojega tiča vse do jajc v tvojo slastno češpljo in te fukam, dokler v tvoj mehek bel trebuh ne napumpam tolikšne količine kreme, da ti bo tekla ven pri ušesih.«
Nisem se zmotil, njeno dihanje se je pospešilo! Plesala sva še nekaj časa. Je slišati noro? Bila je tako dobra plesalka, da tega nisem hotel preskočiti. To dekle mi je bilo všeč in v njeni družbi bi užival, pa čeprav bi vedel, da je ne bom mogel povaljati. Pogledal sem na kavč in se nasmehnil. Nisem opazil, da se je Betty pridružila Dicku. Njena bluza je bila do pasu odprta in Dick je sesal njene ljubke joške tako, kot se sestradanec vrže na dvojni biftek.

Ko sva nehala plesati, sem imel roke na Dianini obilni riti. Segel sem nazaj in izklopil glasbo. Glenn Miller je opravil svoje. Vse drugo je bilo na meni.
»Všeč mi je gledati, kako fukajo Betty,« sem ji dejal. »Nikdar nisem tako ponosen na svojo ženo kot tedaj, ko vidim, koliko užitkov lahko nudi moškemu,ko sprejme njegovega tiča v svojo toplo, vlažno muco in ga pripravi do tega, da izpljuva svojo zalogo v njen mehki beli trebuh.«

Kratki sunkoviti krči so stresali te veličastne ritnice, ki so polnile moje roke, in Diane je začela nežno pritiskati svojo medenico k meni. !V takšnih trenutkih,« sem nadaljeval, »jo fukam z največjim užitkom – ko lahko zdrsnem s tičem vanjo in čutim, kako gladka in spolzka je od kreme, ki jo je ravnokar sprejela iz kurca drugega moškega.«
Diane je spustila svojo roko navzdol med naju, se dokopala do mojega curaka in ga stisnila.
»Upam,« sem rekel, »da bom čutil dobro mero Dickove kreme v Bettyjini pizdi, ko bo večer pri koncu in jo povedel v posteljo. In upam, da bo tudi Dick čutil dobro mero moje kreme v tvoji pizdi, ko bosta prišla domov in te bo še zadnjič to noč pofukal. Vsakič, ko ti bo mož naslednji mesec sesal joške, bo okusil mojo kremo, ki se ti bo cedila iz bradavic.!

Potegnila mi je zadrgo navzdol in curak se je sprožil proti njej kot jeklena vzmet. Zgrabila ga je in začutil sem, da je njena dlan mokra. Spustil sem njeno prekrasno rit in ji potegnil bluzo z ramen. Poiskal sem zgornji gumb na njenem pasu, nato zadrgo, in krilo je zdrsnilo k stopalom. Stala je pred mano v svoji veličastni goloti, na sebi je imela le črn pas s podvezicami in nogavice. Držal sem jo okrog pasu, spustil sem se nazaj na fotelj in jo potegnil v naročje.
Nežno sem stiskal tiste fantastične joške in ščipal trde škrlatne popke. Sopihala je kot podivjani pralni stroj. Njena bujna polna stegna so padla vsaksebi. Nalahno sem se dotaknil njenega sprožilca in ona je malone ponorela. Njena muca je bila mokra in spolzka, kot da so jo pravkar naoljili.

Pogledal sem proti kavču. Betty je bila gola. Dick jo je pritisnil s hrbtom k robu kavča, njene noge so visele čez njegova ramena, on pa je goltal iz njene češplje kot pijanec iz pipice na sodu viskija.
Stokal sem od bolečin v razbolelih jajcih. Potisnil sem Diane iz naročja in jo napol povedel in napol potiskal čez sobo k drugemu koncu kavča. Prijela je za ovratnik moje srajce in ga potegnila. Gumbi so odleteli kot toča in strgala je srajco z mene. Spustila se je pred mano na kolena, mi izvlekla pas in pustila, da so mi hlače padle dol. Curak se je dvignil proti njej tako hitro in energično, da bi ji zlomil čeljust, če bi imela obraz le malo bližje. Predno me je uspela zagrabiti za predmet svojega poželenja, sem ji z rokami segel pod pazduhe in jo potisnil proti tlom. Spustil sem se na kolena in njena krepka stegna so padla čez moja ramena. Zaradi ravnotežja sem z vsako roko zgrabil eno dojko in končno potopil svoj jezik v njeno cedečo se zijalko.
Moje ustnice so potovale po žametasti mehkobi njenega stegna, skozi globoko gubo, ki je obrobljala njeno vzboklino, preko spodnjega dela trebuha in navzdol po drugi gubi na sosednje stegno. Vsako od njenih sočnih zajetih spodnjih ustnic sem posebej vzel v usta in jo nežno sesljal. Z jezikom sem otipal spodnji konec njene ljubezenske odprtine in si utiral pot po cedečem se jarku do majhnega rdečega sprožilca na vrhu. Nežno sem ga obliznil in začutil, kako je poskočila. Stegna so ji nekontrolirano podrhtavala.

Ob svoji riti sem začutil Dickovo zadnjico. Klečal je na tleh zraven mene in z jezikom migotal po Bettyjini pizdi. Njene noge so bile široko razkrečene, tako da so vlekle njene sramne ustnice narazen. Glava ji je nihala nazaj, sopla je, lahko sem videl drhtenje njenih stegen, ki je povedalo marsikaj.

»čas je!« sem vzkliknil. »Zdaj sva midva na vrsti,« sem odločno naznanil. »Vidve pički zdaj za spremembo obdelujta naju.«
»Skoraj bi bila končala,« se je očitajoče pritoževala Diane. »še par sekund, pa bi ga imela.«
»Le pomisli, kako dobro se boš počutila, ko ga boš končno dobila,« sem ji vedro dejal. »Dalj ko čakaš, bolje je. Zdaj pa cuzaj.«

Moje dekle nikakor ni zadržano, kadar se trudi, da bi jo pofukali. Hlastnila je po Dickovem tiču kot kakšna lačna postrv, ki se meče za veliko debelo muho. Dianin izkušeni jezik je potoval po curaku kot majhen rdeč čopič. čutil sem sunkovito zbadanje globoko v hrbtenici. Njen jezik je bil majhen švigajoč plamen, ki je ožgal vse, česar se je dotaknil. Njene mehke ustnice so se razprle in obdale glavico. Glavica se je počasi spuščala navzdol… navzdol in navzdol innavzdol, dokler ni curak s svojim vrhom zadel ob dno njenega grla. Zastokal sem – zvok čiste napetosti, ki se je porajala v mojih jajcih in se dvigala navzgor po mojem drhtečem tečesu.

»čas je!« sem spet vzkliknil. Razmestil sem nas tako, kot mi je bilo najbolj všeč: ženski sta ležali druga ob drugi v nasprotnih smereh, glava vsake je bila pri bokih druge. Sam sem pokleknil pred Diane, Dick pa pred Betty.
Stegnil sem se in poljubil Betty. »Ljubim te,« sem ji dejal. »Tako prijetno je imeti tiča v luknji neke babe in medtem gledati, kako te fukajo. Ponosen sem, ko vidim, kako zelo Dick uživa, ko je njegov kurc v tvoji slastni češplji.«
»Dick, poskusiva, če nama lahko pride istočasno,« sem predlagal. »Rad bi se scedil v češpljo tvoje žene takrat, ko bo tvoj kurc šprical v pizdo moje.«

V obeh smereh se je odpiral popoln pogled – le kam naj gledam? Dickovega tiča, kako dela tiste dolge počasne globoke porive v pizdo moje žene, ali pa mojega, kako se v krogih premika po pizdi njegove?
Svoj ritem sem uskladil z Dickovim, tako da sta bila povsem enakomerna. Ko je on prihajal navzgor, sem jaz potoval navzdol. Opazoval sem njegovega trdega utripajočega kurca, kako ves svetleč se od njenih sokov skoraj zapusti Betty, ko moj tič potone v zavetje sladke mokrote njegove žene. Nato je on gledal mojega tiča, kako ves moker in sijoč prihaja iz Diane, sam pa medtem potopi svojega kurca v mokro toploto ljubezenskega gnezda moje žene.

Mislil sem, da me bo nesramnež premagal, vendar sem jaz zdržal nekaj sekund dalj. Prišlo mu je tako močno, kot tarponu, ki v smrtnem krču razpara vodo, nato pa otrdi in omahne ter se krčevito trese.
»Glej ga no,« sem siknil Diani skozi zobe. »Kurc tvojega moža brizga v pizdo moje žene. V njen trebuh ji pumpa gosto izdatno kremo. In zdaj bom še jaz izpraznil svoja jajca v tvoj trebuh.«
Namestila mi je nohte na hrbet in jih zasadila. Njeno telo se je upognilo kot lok, oči so ji izstopile in zavreščala je – dolg mrzličen krik, ki se je porajal v njeni pizdi in ji kot okovana puščica preparal trebuh.
Moja jajca so eksplodirala, iz tiča mi je izbruhnil gejzir sperme, skipel v njeno zateglo pizdo kot val plime in se v vroči peneči poplavi zlil v njen trebuh.

Betty je ležala na hrbtu tako negibna kot lutka iz cunj. Noge je imela še vedno razkrečene, kot da ne bi imela moči, da bi jih sklenila. Mešanica sperme in njenih sokov ji je curljala iz pizde in po ritni razpoki. Dick je ves mlahav ležal poleg nje, njegov tič je bil uplahnjen in posušen nudelj, negiben kot po popolnem porazu. Diane je stokala in se oprla na komolec. Njene slastne dojke so prosto nihale in se ljubko pozibavale pred mano. Segel sem in eno ujel ter užival v občutku mehkega sladkega mesa. »Ti si strašansko dobra rit, punčka,« sem ji pohvalno dejal.

Večer je bil pri koncu. Najina nova prijatelja sta rekla lahko noč. Še se bomo srečali.

Ko sem se nehal tuširati in sem prišel iz kopalnice, je bila Betty že v postelji.
Prižgal sem cigareto in se zleknil poleg nje. To je bil zares prelep vikend. Še zadnjič sva pokosila vrt, s protiviharnih oken sva snela rolete in jih zamenjala s steklenimi ploščami. In ona je bila ob vsakem koraku z mano. Prekleto redke so žene, ki delajo s svojimi možmi, tako kot to počne ona.

Ljubeče sem jo potrepljal po riti. Vzdihnila je, se zvila v tesen klobčič, potegnila odejo malo više in že je spala naprej. Nisem imel srca, da bi jo zbudil. Moj namig ni dobil odgovora, vendar je zaradi tega nisem mogel grajati.
Verjetno sem bil tudi sam preveč utrujen, da bi mogel fukati, celo če bi ona hotela. A moj curak ni bil niti najmanj utrujen – bil je trd in zahteval je svoje.
Poznal sem le en način, da si zagotovim mirno nočno spanje. Vzel sem ga v roko in ga začel nežno božati, misli pa so mi brez težav splavale v mojo najljubšo fantazijo…


Vir: Zaljubljeni moški, Moške seksualne fantazije; Nancy Friday




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97360 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.6438s ][ Queries: 43 (0.3217s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.