povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Poll :: Kako bi ocenil-a to zgodbo?

1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
100%
 100%  [ 3 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 3


Avtor Objave
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 07 Jan, 2004 17:50     Naslov sporočila:  Udrihanje po pi... Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Iz knjige: Zaljubljeni moški; Moške seksualne fantazije; 1980

»piše Vancova žena«
Pišem vam zato, da vam povem najljubšo fantazijo svojega moža. Dokler se ni pripetila, sploh nisem vedela zanjo. On ve, da vam pišem, in ne nasprotuje.

Pred nekaj dnevi sem prebirala vašo knjigo in eno od pisem me je vzburilo. Avtorica pisma je govorila o »udrihanju po svoji pizdi«, kar se je seveda nanašalo na igranje z njeno muco. Nikdar prej nisem slišala tega izraza in zaželela sem si, da bi med branjem o njenem udrihanju po pizdi tudi sama udarila po svoji.
Moj mož naj bi bil zdoma še dve ali tri ure. Ni me torej skrbelo, da bi me zalotil, mislila sem le na drgnjenje svojega klitorisa in na to, da mi pride.

Svojo muco imam vedno obrito, saj ugotavljam, da na ta način dosti lažje dosežem orgazem, moj klitoris je dostopen za draženje. Poleg tega to dodatno vzburja mojega moža.
S široko razkrečenimi nogami sem sedla na zofo. Ob sebi sem imela vibrator in svojo električno zobno ščetko, pa tudi kocko ledu, s katero sem se kdaj pa kdaj podrgnila po klitorisu;
pred mano je bilo veliko ogledalo. Drkala sem in gledala v ogledalu, kako je moja češplja cedila sokove in se tresla kot želatina. Tako zelo sem uživala, da sem bila popolnoma prevzeta.

Naenkrat so se brez opozorila odprla vrata in tam je stal moj mož. Oba sva bila presenečena, še posebno pa on, saj se nisva nikdar pogovarjala o tem, da se ljudje igrajo s seboj; pojma ni imel, da to počnem. Nisem se mogla ustaviti, a kmalu sem opazila, da si on tega tudi ne želi.
Še nikdar nisem videla, da bi mu kita tako hitro otrdela. Še vedno nisva spregovorila niti besedice in še vedno sem se igrala s svojo češpljo.
Začel se je slačiti, drgnil je svojo kito, odmaknil zrcalo in se ustopil predme. Že je vlekel in stiskal svojo kito, in čeprav je v postelji le redko sploh kaj rekel, je začel zdaj govoriti stvari, kot so: »Pofukaj to pizdo«, »Igraj se s to sočno češpljo«, »Mečem si ga«. Nikdar ga nisem videla tako vzburjenega: njegov obraz je bil rdeč, bil je popolnoma zadihan, njegove oči so se zapičile v mojo češpljo, dokler mi ni prišlo. Nato pa je njegova sperma brizgnila na moj klitoris. Z eno roko se je držal za kito, pokleknil je pred mano in mi vtiral vročo tekočino, ki jo je pravkar izpustil, v češpljo na enak način, kot sem se pred tem igrala jaz in me je on gledal. Spet mi je prišlo, njegov obraz pa je izražal eno samo radost.


Vir: Iz knjige: Zaljubljeni moški; Moške seksualne fantazije; Nancy Friday




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97360 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.6400s ][ Queries: 43 (0.2908s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.