Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Poll :: Kako bi ocenil-a to zgodbo?

1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
33%
 33%  [ 1 ]
4
66%
 66%  [ 2 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 3


Avtor Objave
 EnigmA
Moderatorka
Moderatorka


Starost: 42
Pridružen/-a: 14:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sob 03 Jan, 2004 01:11     Naslov sporočila:  Sladka igra Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Spraševala je po izgledu tega moškega. Pa so rekle, da je povprečen. Pa so rekle, da je prevarant, baraba.... Zagledala ga je...v predavalnici. Bil je to njihov asistent, ki je prihajal s profesorjem. Začel je govoriti... "Pa saj ni tako slab...", si je mislila. Prevzel jo je njegov šarmanten glas, njegova visoka postava, njegove močne roke in njegov pogled.... Navsezadnje pa njegova razgledanost in pamet! Opazil jo je in svoje predavanje posvetil samo njej! Ona je bila center njegovih besed in pogledov! To ji je bilo všeč!

Imeli so odmor...prihajala je po stopnicah in tam je bil on, zatopljen v pogovor s kolegom. Ampak opazil jo je. Namenila mu je nevtralen pogled in odšla naprej, vendar v srcu je zardevala. Bila je srečna.
Po tihem si ga je želela, čeprav je vedela, da to ne pomeni nič dobrega, da se lahko opeče....kot vsakič doslej...
Ampak to ji ni bilo mar, ker je imela novega princa na črnem vrancu!
Sanjala je o njem...njegove objeme, njegove besede, njegove poglede modrih oči...morda pa...morda pa kdaj....je potiho upala!
In prišel je njen dan....vodnjak želja ji je izpolnil željo. V nabito polnem nočnem lokalu ga je zagledala in stopila do njega, čist tako, kot kolegica....z upanjem...tistim upanjem....
In še en kovanec ji je osrečil srce! Naslednji dan jo je poklical, da se dobita...naslednji dan....
Odšla sta na sprehod v park...poleg je imel psa..in sta šla...se sprehajala....se smejala in namenjala skrivnostne poglede! Ampak ko bi le ona vedela, kako razvozlati njegove modre oči...kaj pomenijo...
Povabil jo je na sok k njemu domov-blizu parka. In sta se pogovarjala o izpitih....
Potem je prisedel bližje, se je dotaknil!
Njej je vročina v telesu rastla, želela si ga je bolj kot vse na svetu, čeprav ji je nek tih šepet pravil naj ne dela tega...da bo obžalovala....pa se ni zmenila zanj. No, morda za trenutek, ko ga je vprašala, kakšno igro se gre....saj je vendar njegova študentka!!!! Pa je rekel, da naj bo brez skrbi, ker vsi delajo to....in ona si ga je še bolj zaželela!!
Poljubil jo je, dvignil in odnesel v spalnico!
Tam se je začelo!!! Strah in strast sta divljala v njej. Globoko v sebi je vedela, da dela gromozansko napako, vendar...ni želela nehati! Bilo je lepo, čeprav ni dolgo trajalo. Vedela je....vedela je, da je to samo tako, čeprav ga je pred tem prosila za pojasnilo! Všeč ji je bil in se ni želela opeči...vsaj ne tokrat!
Nehala sta. Objel jo je...s svojimi lažnivimi rokami. Božal jo je....s svojimi lažnivimi dotiki...Gledal jo je....s svojimi lažnivimi očmi....
Mislila je.....skoraj že verjela, da je našla svojega moškega....
Nekdo je stopil v stanovanje!!! Zdivjal je kot nor in zaprl vrata spalnice! Slišala je ženski glas. Morda je bila sestra, ki živi z njim in o kateri ji je tudi govoril. Hitro se je oblekla z upanjem, da bo tale "sestra" hitro odšla! Sedela je na postelji in poskušala razvozlati njegove in njene glasove....vendar brez uspeha.
Odprla so se vrata spalnice, skozi katere je stopila ženska. Bila je to njegova punca.
"No punca, zdaj pa kr idi...", ji je rekla.
Ta ženska jo je spraševala neke stvari, ona ji je odgovarjala, medtem ko si je obuvala čevlje, vendar ni imela v mislih nič drugega, kot pa njega, ki jo je tako prevaral, pretental....z nežnimi besedami, s svojimi očmi...in prepričljivim govorom.
Odpravila se je po hodniku, prišla do mize, kjer sta še pred parimi minutami pila sok in se osvajala....Ko je grabila za torbico in volnen plašč, je s pogledi iskala njega, če se kje skriva v kuhinji, vendar brez uspeha...bil je v kopalnici....vsaj zdelo se ji je tako.
Ženska ji je kar naprej nekaj govorila, ona je še zmeraj odgovarjala čisto instinktivno, vendar njene misli so bile drugje. Sedaj ni vedela več, kaj si naj sploh še misli in zakaj se takšne stvari dogajajo samo njej!
Spet je izgubila, spet je ostala praznih rok. Z bolečino...ampak rahlo.....!
Skozi park se je sprehodila do avta. Od sile si je prižigala cigaret za cigaretom. Deževalo je....ona pa....tega ni opazila...ni ji bilo mar za kapljice, ki so jo močile. Veliko bolj so ji divjale po glavi tisti prizori...prizor, ko je stopila njegova punca v spalnico. Bilo ji je smešno, vendar nekje globoko v sebi pa....še sama ni vedela, kaj se dogaja in kaj bo zdaj in kaj bo, če ga bo spet srečala.
Prispela je do avta, se še nekrat nasmejala in se odpeljala domov!
Pa ga je vprašala, kakšno igro se gre, čeprav ni vedela, da ima punco! Pa ga je prosila za pojasnitev, obrazložitev pravila igre. On je lagal in odigral še eno "sladko igro"!
Pa so rekle, da je prevarant, baraba.....




Je suis la, et ailleurs!


 Oven Spol:ženska Pes NI na linijiOsebna Galerija od EnigmAPošlji zasebno sporočiloBlogSkype Ime
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97372 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.8705s ][ Queries: 39 (0.5306s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.