povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Pet 07 Okt, 2005 11:49     Naslov sporočila:  09 nostalgija Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

09 nostalgija
larin dnevnik, 04052005


dober večer! kako ste? v redu? ste res prepričani, da ste v redu? da vaša volja ni odvisna od materialnih dobrin, ki vas obkrožajo? lahko z gotovostjo trdite, da od ljudi, od katerih si želite slišati lepe in vzpodbudne besede, poslušate resnico in ne posladkanih laži?

no, tako se počutim odkar se je graciella vrnila v španijo in sem spet potonila v svet karierizma in materializma. nisem več prepričana o ničemer drugem kot o ljubezni, ki mi je napolnila sivino življenja. vse ostalo je licemerstvo in strahopetstvo! pogrešam njen topel nasmeh, njen vzdih, ko sem se je dotaknila, njene mehke prsi, ko sem jo objemala, okus njene sladke pičke, ko sem bila žejna, pogrešam njeno roko, ki se je zavajajoče igrala z mano, njene ustnice, ki so me poljubljale, njene... pizda a nisem patetična? zvenim kot kakšen fukfehtar, ki se je zaljubil v joškarico z dobro ritjo, pa mu jo je bilo dano le enkrat pofukati. no, temu ni tako. graciella ni le joškarica z lepo pičko obrito na črtico. ona je vsa lepota, ki jo premore narava v srcu in duši človeka. dotaknila se je mojega telesa in mojega duha kot nihče do danes, zadela me je kot staro vino, kot nerazredčen joint, kot čista koka...

niti zavedam se ne kakšna ljubezen je vstopila v moje življenje. v rokah držim telefon, da bi jo poklicala, pa tega ne storim, ker ji nočem moriti, ker se zavedam, da je tudi ona odrasla pička tako kot jaz, in da se zavedava, da sva delili kratkotrajne nežnosti. vedno sicer obstaja upanje, da se katera od naju geografsko približa drugi, zato pa sva si obljubili, da bova neglede na najine druge partnerje, vedno posojali svoje telo druga drugi in uživali v največjih nežnih strasteh, ki nama jih je poklonilo življenje in naključje, ko sva se spoznali na metelkovi. ja pičkamaterna zdaj pa zvenim že tako zafilozofirano patetično kot bi prosila za milostni strel. stop! dovolj je cmeravega pisanja! spet moram postati neusmiljena poslovna prasica in dominantna ženska, pred katero bodo vsi klečali in se je bali! sem neusmiljena prasica in nihče se ne bo zajebaval z mano, še sama ne! sem lara in kariera, ki sem se ji posvetila, je večja od čustev ter ne smem si privoščiti, da bi se mi razočaranje po odhodu gracielle poznalo pri delu. in še posebej ne zdaj, ko sem prevzela kliping pri vodilnem oglaševalcu v sloveniji.

zadnje čase samo še preklapljam. cel dan delam, ostajam zbrana, realna, doma pa sanjarim o gracielli in svetu, v katerega mi je odprla vrata. tako je bilo tudi danes. sestanki, papir, računalnik so okupirali moj dan, ko pa sem doma končno izpustila kovček in torbico iz rok, ter se sesedla na posteljo, je službo zamenjala prava oda ljubezni do graciellinega telesa in duše. ljubezen do ženske je višja kot ljubezen do moškega, ki so bolj ali manj vsi testosteronski in lažnivi prasci. ženska, ki te ljubi, te ne bo zajebala in ta ljubezen je najvišja ter dotiki telesa v nežnosti so v bistvu ljubljenje z duhom osebe, v katero posegaš. in tega duha čutim tudi na teh tisoč kilometrov kolikor je graciella oddaljena od mojega telesa. najini astralni telesi namreč se poljubljata v toskani, objemata v monaku in ljubita v kataloniji. ne skala, ne voda, ne les, ne zemlja, nič najinih duš ne more ločiti. nič ne more zamenjati sladkega okusa na mojih ustnih, ko sem poljubljala njeno skorjo zagorelega kruha in okušala njeno sladko rdeče vino. bila je hči lorenza, očeta večne toplote in opoldanskega kaznovanja hladnih.

kljub vsemu sem ostala trdno zabetonirana v japijevski ljubljani, in ko sem mislila, da bodo plehki ljudje kar samodejno odpadli, me je poklicala nina.
"kje si jebačica? nič ne pokličeš več. kaj se dogaja?"
"ne da se mi, nina, ne morem, ful sem bizi."
"kaj si v badu?"
"ma ne, enostavno mi ne znese in zapečkarka postajam." sem se ji zlagala. pizda sem še vedno lažnjiva prasica. toda ljudje, ki so hinavski in lažnivi, si takšno ravnanje z njimi tudi zaslužijo. vem, da sem grda, ko svojo prijateljico tako grdo brišem iz svojega življenja.
"pomlad je, ti pa doma, pa dej, greva zdele na drinko, neki mora bit narobe, mi boš zaupala. daj no, samo na kofi pa čik."
"ne morem, še delam." spet sem se ji zlagala in nadaljevala:
"zamenjala sem službo."
"kva?"
"ja, zdej jakopiču kurca fafam." sem se prisilno nasmehnila, ko sem ji odgovorila v njenem in svojem starem slogu.
"oooo pička, si se prodala. sej sm vedla, da te bo speljal markotu."
"pa saj markotu je bilo gut, ker ima zdaj večje zveze pri starcu."
"pa deeej, greva na sooookca, no, luuuubi moooooja." je bila vsiljivo osladna. mislila sem, da bom kar bruhnila.
"ne gre se mi, res ne, poleg tega imam še veliko dela."
tako je govorila lara pička lažniva.
"pa kaj je narobe stara, kaj ti je?"
tako je govorila nina pička kolerična.
"cajt rabim, se ti bom oglasila, ko se bo kaj dalo, pa greva na kofi, a je prav?" sem jo mirila.
"saj vem kaj je, zaljubljena si, pa na skrivaj porivaš kakšnega direktorja, pa sta vsak vikend na morju, med tednom pa se ti pička zdravi, on pa fuka svojo ženo."
"te prav nič ne briga, nina! sicer pa bom raje tiho." sem bila nervozna, nato pa zadržana in odsotna. branila sem graciello, kajti morda ji je kdo od mojih znancev omenil mojo lezbično špansko avanturo. pizda, ne morem verjeti kako alergično in posesivno sem zvenela. kot bi nina napadla mene in njo ter ne bi bila dobra stara nina, polna osladnih provokacij.
"ojej, hihihi, naša larči je končno naletela na kurca, ki ga ne more nehat drkat!" je bila nesramna, toda njena provokacija me je pomirila, saj očitno ni slišala za graciello. ali pa je blefirala pička smotana hinavska.
"dajva prosim zamenjati temo, ker bom popizdila, o tem ne bi govorila in ti bom povedala, ko bom hotela, aaaa jeeee praaaav?"
mami, ki mi je medtem v sobo prinesla kavo, me je začudeno pogledala, mimika na mojem obrazu pa ji je dala vedeti, da se ne kregam s svojo prijateljico po telefonu ampak ji samo nekaj dopovedujem.
"jjjeeee praaaavvv." me je zbadljivo pomirila.
"zdaj pa moram iti, ker mi nekdo že skoz tuki teži."
lara andrašec - svetovna prvakinja v prikrojevanju. vsaj zlagala se ji nisem. pozdravila sem jo in prekinila zvezo.

z mami sva se pogovarjali o stanovanju za bežigradom, ki si ga bomo šli ogledati jutri, katerega bi morali čim prej rezervirati z aro. ti slinasti posredniki bi vse prodali čim hitreje, da bi lahko več služili in več pofukali. ne morem verjeti temu prekletemu kapitalizmu in nepremičninski obsedenosti v tej zafukani ljubljani. kot bi bili london, pariz, berlin ali moskva! kreteni! no, ti kreteni pri nepremičninski posredniški hiši nam silijo prodati dobro opremljenih sedeminštirideset kvadratov v be-esu za sedemnajst milijonov. tu mora nekaj smrdeti, še posebej pa zato, ker v stanovanju zadnje tri leta ni bilo podnajemnika. resnično ne vem kaj naj naredimo, ati je rekel, da bo poklical enega ali dva svoja znanca, da bi prišla zraven. no, bomo videli kako bo kaj jutri. lahko se zgodi, da se bom čez vikend že selila. haha, sanja svinja o koruzi.

skoraj bi pozabila. v ponedeljek sem bila v daktariju z juretom. enkrat sem ga že omenila v tem svojem dnevniku, če se ne motim. je rahlo odpičen fotograf, večni rocker in čisti boem. enostavno vam moram napisati kaj se mu je pripetilo na snemanju za nov koledar za 2006. pička, ki jo je fotografiral, se ni hotela sleči. z agencijo je podpisal pogodbo za vseh dvanajst koščenih pičk, oni pa mu pošljejo eno, ki se je želela slikati kar oblečena. in ker seveda nima nekih fukfehtarskih sposobnosti kakor vase zagledani kreten erazem pintar, je moj ubogi jurček ni mogel pripraviti, da se sleče prostovoljno. opažam, da bejbike postajajo mnogo bolj izbirčne v primerjavi z mojo generacijo. ko sem zaključevala svoja najstniška leta, bi namreč slekla vse svoje oblekice in pofafala četo kurcev, samo da bi bila slavna. v mojih časih... no, poglejte me, zdaj pa zvenim že kot moja večno samska tetka cecilija. tipi so jo fukali do štiridesetega leta, zdaj pa že osem let ni videla tiča, kot bi rekel moj ati. kupila si je psa, pičko si namaže z nutelo in je že veselica. no, če se vrnemo na koledar, ki si ga želi jure dokončati, so mu obljubili, da mu bodo poslali novo majniško kraljico. jim je zabrusil, da naj mu drugič ne pošiljajo device marije, ker nima časa fotkati čistunske pičke. toliko o mojemu prijatelju juretu. zadnje čase sem kar nekako pozabila na svoje prijatelje, toda temu je tako, ker me okupira delo in iskanje novega stanovanja, pred tem pa sem se popolnoma posvetila gracielli. čim prej se moram dobiti s tino. kljub njeni duševni čistunskosti, se mi druženje s to pičko zdi najbolj pravilno svojemu trenutnemu počutju. pa nisem neka labilna pička, da bi rabila vedno nekoga, ki bi mi bil v oporo, le počutim se tako, in ko se tako tudi obnašam, se okoli mene sukajo taki ljudje. v soboto se bom dogovorila s tino in bova šle nekam na izlet. poznate kakšno dobro destinacijo do eno uro vožnje iz ljubljane, beri: v sloveniji? pišite. sicer pa držite pesti, da bo jutri s fletom alles gut!

za konec pa majska pesem za vse nas romantike:

Im wunderschönen Monat Mai,
als alle Knospen sprangen,
da ist in meinem Herzen
die Liebe aufgegangen
Im wunderschönen Monat Mai
da hab ich ihr gestanden
mein Sehnen und Verlangen

Heinrich Heine




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97367 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.3744s ][ Queries: 41 (0.1689s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.