povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 palèica
Doktor
Doktor


Starost: 54
Pridružen/-a: 22:46, 28-Jan-2004
objave: 2363
Teme: 151

11851.4 kinta/e
0.7 šold/e
14.2 flika/e

macau.gif
objavaObjavljeno: čet 20 Jan, 2005 20:31     Naslov sporočila:  Kaj moški ljubimo v postelji? Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Avtor:Robi Ladič, maj 2003

Ko smo pred nekaj tedni pisali o tem, kaj imajo pri moških rade ženske (resda smo pisali o bolj romantičnih stvareh, seksa pa se skorajda nismo dotaknili; toda vsekakor obljubimo, da bomo to temo vzeli nekoč pod natančen drobnogled), vsekakor nismo pričakovali tako burnega in velikega odziva predvsem ženskih bralk.
Kar naenkrat so nas zasula pisma deklet, ki so hotela pogled v moško glavo. Več ali manj so mejli imeli samo eno željo: povejte nam, kaj od seksa pričakuje moški, kaj ima moški rad pri seksu! No, res je, da zares vsa pisma niso govorila samo o seksu, tu in tam se je našel tudi kakšen nežen uvod, ki je govoril tudi o romantiki oz. kaj sploh je za moškega romantično. Vendar, to le moramo priznati, so bile več ali manj vse ženske zelo konkretne, ter so nam za ovratnik dihale le z enim –že omenjenim- vprašanjem: Kaj moški ljubijo v postelji?
In potem smo se lotili. Strokovno, na izkustveno-znanstveni način, zelo natančno skratka, ker drugače itak ne znamo. Zato smo vse moške osebke: člane uredništva, prijatelje, kolege, sorodnike, znance in znance znancev prosili, da nam pošljejo seznam svojih »to mi delaj« v postelji. Do nas je prišlo zares lepo število, mislimo da poštenih, odgovorov. To priložnost uredništvo izkorišča tudi za zahvalo vsem iskrenim anketirancem. Kar hkrati pomeni, da boste v naslednjih odstavkih slovenske bralke dobile dokaj natančen uvid v »seksualno domišljijo in predvsem register želja« domačih fantov.

Preden začnemo s konkretnim pisanjem naj kljub vsemu (predvsem) naše bralke opozorimo, da je vrstni red pisanja »moških želja« svobodna izbira pisca in nima konkretnih korenin v že omenjeni statistiki »naših anketiranih moških«. Oziroma, bolj po domače, kolikor je ljudi na svetu, toliko je različnih seksualnih želja. Zato bo, punce, vsaka od vas morala sama pri svojem dragem odkriti, kaj je tisti vzrok, ki mu na ustnice izvabi blažen nasmeh.
Še to: kljub temu, da smo govorili le o moških seksualnih željah včasih nismo mogli brez »romantičnih vložkov«. Namreč: kljub temu, da kroži krilatica, da se »fantu dvigne, kadar hoče«, to le ni popolnoma res. Ali drugače, tudi pri moškem je ljubezen (beri romantika) predpogoj za (najboljši) seks v življenju!

Pa začnimo:
Punce, če hočete božanski seks, morate svojemu moškemu obvezno pokazati, kako seksi je. Treba mu je pokazati, da si ga zares želite. Da je on Tisti. Izbranec. Da vam brez njega ni živeti. Vsaj tisti trenutek, tisti dan. Dvignite mu samozavest! Kajti moška samozavest je najlažja in edina pravilna pot do dolgih, srečnih in aktivno preživetih ur med rjuhami vaše spalnice. 100-odstotno drži: fant ima rad, če mu jasno poveste, da si ga neizmerno želite.

Drugič; ženska mora biti v moških očeh navdušena nad seksom. Drugače preprosto ne gre. Predstavljajte si moškega, ki ima občutek, da svojo žensko dobesedno sili v seksualni odnos. Hej, saj večinoma nismo posiljevalci. Zares enostavneje (pa še do boljšega seksualnega življenja boste prišli) bo, če boste takrat, ko vam ni za seks, to iskreno povedali. Ne boste verjeli, ampak moški to lahko razumemo. In znamo to vaše priznanje tudi ceniti. Po drugi strani pa je seveda zelo priporočljivo, da takrat, ko je vaš libido izrazitejši, pokažete moškemu vašo željo. 100-odstotno drži: Moške nas »rajca«, ko ženska prevzame pobudo. Res pa je, da je kar nekaj moških, ki jih plaši prevelika »napadalnost«, mnogi imajo namreč raje prikrito namigovanje.

Obvezno za vsaj 9 desetin moških: žensko stokanje v postelji (če vam je že nerodno »besedičiti« med ljubljenem). Zakaj? Preprosto: predstavljajte si moškega na križišču, ena pot ga vodi do vašega orgazma, druga pa daleč od njega. Se ne bi vi kot prometnik, gre namreč za vaš lastni užitek, v določenem trenutku postavili na križišče in energijo usmerili direktno proti cilju? Nasvet ženskam: redki so moški, ki vas bodo sami povprašali, kaj mu je storiti. Moški preprosto ne bo kar tako priznal, da je izgubil kompas v postelji. Pa čeprav se to mnogokrat zgodi. Pa saj to itak veste, ne? 100-odstotno drži: Po našem –moškem - mišljenju: Vsak namig nam bi prišel še kako prav.

Humor v postelji. Povezan z zgornjim odstavkom. Povezan s samozavestjo in sproščenostjo. Je tukaj skorajda treba še kaj dodati? Ženske, kljub temu pozor pri tem vprašanju: za moškega je seks ponavadi resno delo in ne zabava. če se že smejete, se smejte skupaj z njim, nikakor se ne smejte njemu (mislimo na: prehiter izliv, premajhno trdoto njegovega junaka, »lomljenje rok in nog«, čudni položaj, ki bi ga rad sestavil z vami in podobno). 100-odstotno drži: smeh v postelji je izraz predanosti med dvema, ki se imata zares rada. Faktor ogroženosti tukaj odpade; to imamo moški zelo radi.

Vaš orgazem. Neverjetno?! Ampak resnično, kajti moški ima zares rad vaš orgazem. Skorajda tako kot svojega. Neizmerno namreč uživa med vašim uživanjem. V glavi si je namreč takoj po vaših trenutkih blaženega stresanja sestavil natančno takšno bojno sporočilo: Naloga opravljena! Opomba: ne bo vam zameril, da mogoče niste doživeli orgazma. Vsekakor pa mu dajte zmeraj vedeti, da se radi ljubite z njim. In še: ne zaigrajte orgazma. če vas bo dobil pri laganju bo negotov v prihodnje. In to vsekakor ni dobro za vajino ljubezensko življenje. 100-odstoten nasvet: Nikoli, prav nikoli, moškemu ne priznajte, da ste (odlično) odigrali orgazem. Tudi, če vas bo mučil.





Trenutno Izključen Oven Spol:ženska Pes
SkritOsebna Galerija od palèicaPošlji zasebno sporočiloObišči avtorjevo spletno stran
 palèica
Doktor
Doktor


Starost: 54
Pridružen/-a: 22:46, 28-Jan-2004
objave: 2363
Teme: 151

11851.4 kinta/e
0.7 šold/e
14.2 flika/e

macau.gif
objavaObjavljeno: čet 20 Jan, 2005 20:31     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ženske, se obremenjujete s tem kako ste oblečene? Nikakor. Moškemu obleka ne povzroča takšnih težav pri erotični domišljiji, kot si mogoče ve predstavljate. Ali ste v delovnem kombinezonu, trenirki, mini krilu ali čem drugem za nas to ni takooo zelo pomembno. Sploh pa: še kako seksi bo vašemu moškemu, da mu boste – pa čeprav z raztrgano nogavico – z nožnimi prsti masirali njegovo največje bogastvo. Po drugi strani pa bo zelo zadovoljen, ko bo v nočnem lokalu samo NJEGOV predmet poželenja, tako seksi na plesnem podiju, da bodo vsi moški imeli »oči na pecljih«. In še spodnje perilo: če ne bodo hlačke umazane ali raztrgane, bodo za nas seksi pa naj stanejo 8 ali 2 tisočaka tolarjev, naj bodo črne, bele ali v vseh drugih različnih odtenkih barv. 100-odstotno drži: Mi si želimo le, da se punca zaveda svoje seksualnosti, pa naj bo oblečena tako ali drugače.

Oralni seks. Pri moških očitno najbolj zaželena oblika seksanja. Tako pač je in pri tem vam prelepa deklica, če niste ljubiteljica »dela z jezikom, usti«, statistika vsekakor ne gre na roko. Za vašo tolažbo: po naših izkušnjah (anketa) se še ni rodila deklina, ki ne bi po zelo kratkem treningu odlično obvladala tega -za moškega- zelo pomembnega opravila. 100-odstotno drži: »Fafanje« imamo moški radi! Zelo! Kljub temu vam odsvetujemo vprašanje: Bi rad, da ga vzamem v usta?

Porednost v postelji! Zelo primerna, zelo priporočljiva. Mogoče ne čisto na začetku razmerja (strah moškega, da nima opravka s kakšno »čudakinjo«!), vsekakor pa z meseci in leti spoznavanja med paroma tudi po strokovnih mnenjih številnih zakonskih svetovalcev zelo zaželena. Zato punce lisice, jagode in smetano, vibratorje, kostume ali erotično perilo, japonske kroglice, vrvi in šale, dildote in ostale pripomočke kar hrabro in predvsem brez strahu pred svojim moškim privlecite hitro na plan. Ali pa: ste mu že kdaj predlagale, da vam sfrizira vašo malo prijateljico med nogami? Enako tukaj velja za raznolikost spolnih položajev: ne trdimo, da morate biti vrhunsko pripravljena gimnastičarka, toda več kot misijonarski položaj pa si vendarle lahko privoščite, ne?! Tukaj dodajmo še tale stavek: punce, če hočete seksati tudi med menstruacijo, nam je zelo prav. 100-odstotno drži: Za samozadovoljevanje s svojim najljubšim vibratorjem pred očmi svojega moškega si boste zaslužile njegovo predanost, spoštovanje, hvaležnost, priznanje … pa še kakšno lepo darilo za povrh.

Svetloba. Moški imamo radi pogled na vašo žensko telo. Smo pač takšni – vizualni tipi. Moramo gledati, vas videti. Od blizu videti vaše prsi, sramne dlake, razprto vagino, notranji del stegen, zunanji del stegen, lok hrbta, mečice ušes, vaš nos, ritko … S pogledom pač dobimo dodatne erotične dražljaje. Potem je tudi erekcija lažja. Torej je na nek način seks boljši. Je to za vas opravičljivo? Punce, vas mogoče skrbi, da bomo tako videli vašo nepopolno postavo, telo? Brez strahu. Že takoj, prvič, ko smo vas povabili na zmenek, smo vedeli, da ne gremo na zmenek s svetovno znano manekenko. Važno je, da nam daste vedeti, da se ne sramujete svojega telesa. S tem hkrati dokazujete sproščenost. Sproščene pa se z nami lahko lepo igrate. Mamice in očke. Do konca In naprej. 100-odstotno drži: Luč naj bo prižgana. če vas še zmeraj nismo prepričali, je tukaj še zadnji argument: vas vsaj v popolni temi ne bomo zadevali s komolci v rebra.

Kratke opazke:

Včasih si želimo hiter seks na eks, drugič počasno in dolgo predigro. Menjava tempa je v seksu zelo OK.

Včasih se moškim »dvigne« tudi na bolj nenavadnih krajih, kot je spalnica. Kako pa je z vami, punce? Je kaj narobe s pralnim strojem? Kuhinjsko mizo ali podom v kuhinji? Kaj pa piknik na tleh predsobe? Ali kampiranje v dnevni sobi? Mogoče bi si privoščila »nekonvencionalen tek« v naravi?

Navada ubija poželenje. Ne ljubita se le zmeraj le zvečer, točno po urniku. Rana popoldanska ura, ko se počasi spušča mrak, je idealna zame. Da ne govorim o svoji jutranji erekciji (ki pa –iskreno povedano- zelo moti mojo deklico, ki rada dolgo spi).

Analni seks. Ponavadi ga ženska ne mara. Moški si ga občasno želi. Njena ritka je njemu namreč izredno privlačna. Pa saj ženske tudi trdite, da obožujete lepe moške zadnjice. Sta že rekla kakšno na to temo? Ne? Mogoče pa je sedaj tisti pravi trenutek?

Gledanje www.povej.net, predvsem trdo-erotičnih filmov. Fantje jih več ali manj obožujemo, punce sovražijo. Predlog: mogoče bi skupaj poiskala takšnega, ki bi obema ustrezal po estetskih normah?!

Poljubljanje! Ups, skorajda smo pozabili nanj. Obvezno. Nežno. In zmeraj bolj strastno. Nonstop. Med predigro in potem …

če bo kdo od vaju pijan, potem pozabita na odličen rezultat v postelji. Geslo: Tudi seks je neke vrste šport.

Odločila sta se za seks, čeprav preprosto nimata dovolj časa (ker se vama mudi v službo). Pozabita na (njen) orgazem ….

Nismo mislili, da bomo napisali tudi to: Higiena! Normalno je, da boste čisti kot dojenček. Da ne govorimo o ustnem zadahu. Vonj je pomemben!

In to: Poskrbita za zaščito. Da ne bo kmalu (otroškega) joka





Trenutno Izključen Oven Spol:ženska Pes
SkritOsebna Galerija od palèicaPošlji zasebno sporočiloObišči avtorjevo spletno stran
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 10:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 22 Okt, 2007 17:02     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Malo sem bral tele zadeve, pa se mi zdi vse skupaj majčkeno utopično, tako po moje laufa samo v pravljici!




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 Terminatorka
Profesionalka
Profesionalka


Starost: 118
Pridružen/-a: 2:05, 14-Feb-2007
objave: 1287
Teme: 40

70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 22 Okt, 2007 17:17     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

In kaj je narobe s pravljico? Dokler traja? nasmeh




I'll be back!


 Kozorog Spol:ženska Kača SkritOsebna Galerija od TerminatorkaPošlji zasebno sporočiloBlog
 EQnaNUL1



Starost: 44
Pridružen/-a: 6:00, 02-Dec-2007
objave: 1
Teme: 0

26.3 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Ned 02 Dec, 2007 07:59     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Bassman @ Pon 22 Okt, 2007 16:02 Napisal/a:
Malo sem bral tele zadeve, pa se mi zdi vse skupaj majčkeno utopično, tako po moje laufa samo v pravljici!


Se neki utopije:

No love no sex!
Do poroke na roke nasmeh




 Ribi Spol:Moški Opica NI na linijiOsebna Galerija od EQnaNUL1Pošlji zasebno sporočilo
 Mojsa
Redna Uporabnica
Redna Uporabnica


Starost: 44
Pridružen/-a: 14:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
Kraj: Ljubljana
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e

sweden.gif
objavaObjavljeno: Pon 03 Dec, 2007 01:54     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

včasih je vseeno fajn to vsake tolko prebrat take zadeve, da se malo izboljšaš.recimo jaz zdaj ko sem to prebrala, ko pridem naslednjič domov pa se spravima k sexu bom mu probala dat bolj vedet kot običajno, da si ga želim, pa da vidim kaka bo reakcija.




Èe me rabite sem zraven!


 Bik Spol:ženska Opica NI na linijiOsebna Galerija od MojsaPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 10:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 03 Dec, 2007 09:09     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Mojsa @ Pon 03 Dec, 2007 12:54 am Napisal/a:
včasih je vseeno fajn to vsake tolko prebrat take zadeve, da se malo izboljšaš.recimo jaz zdaj ko sem to prebrala, ko pridem naslednjič domov pa se spravima k sexu bom mu probala dat bolj vedet kot običajno, da si ga želim, pa da vidim kaka bo reakcija.


Prepričan sem da bo rakcija več kot pozitivna!




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 100mark
Amater
Amater


Starost: 53
Pridružen/-a: 18:02, 13-Jun-2008
objave: 168
Teme: 8

2482.4 kinta/e
14.8 šold/e
114.8 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 10 Sep, 2008 16:41     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Terminatorka @ Pon 22 Okt, 2007 17:17 Napisal/a:
In kaj je narobe s pravljico? Dokler traja? nasmeh


ja to pa res nč ne fali dokler traja kakor sanje samo prebuditi se nesmeš hahaha




 Bik Spol:Moški Pes NI na linijiOsebna Galerija od 100markPošlji zasebno sporočiloBlog
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97367 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2208s ][ Queries: 41 (0.0518s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.