Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Pet 09 Jul, 2004 00:42     Naslov sporočila:  spolnost in prijateljstvo Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

bilo je nekoč. vendar ne davno tega.


potreben sem bil. kdaj pa nisem? fu¤¤¤¤¤ nisva že cel teden in začel sem se spraševati kaj je narobe. pogrešal sem njene mehke prsi in lepe ustne.

"sva izstopila iz začetne zaljubljenosti?" sem se spraševal in z jeziki ljubezni začel igrati nanjo. upal sem, da bo danes, ko sva preživela povsem sproščen večer, kaj drugače.

nič.

spolnega gambita z njene strani ni bilo. znan po svoji tišini, v kateri nenehno premišljujem in postavljam neka pravila, ki v danem prostoru in času veljajo bolj meni kot drugim, sem potrpežljivo tajal ledeno goro.

"pusti me. ne ljubi mi se." me je ledeno zavrnila in se obrnila na bok, moja samozavest pa je padla iz te ledene gore v demonsko brezno. pravzaprav se je potapljala. da. bil sem titanik in praska po moji duši je pustila devastacijo, ki se nikoli več ni sanirala.

namesto pogovora o najinem razpadajočem razmerju sem se vnovič poglobil v razmišljanje. takrat je bil na tapeti prestop petita in overmarsa iz mojega arsenala v kolegovo barcelono. o tem sva se po službi že pogovarjala ob pivu.

namesto, da bi jo provokativno vprašal: "torej, kaj novega?", sem razmišljal o usodni izgubi taktičnega vezista in hitrega krilnega napadalca za sodobno wengerjevo taktiko hitrih nasprotnih protinapadov.

bil sem žalosten; a hkrati sem besnel. in kriva sta bila oba. manager wenger in ženska, ki sem ji poklonil svoja najlepša leta. želel sem se hkrati izpisati iz kluba navijačev ter nagnati njeno frigidno rit z moje postelje nazaj k njeni mami. srce mi je razbijalo in nisem mogel zaspati.


medtem, ko se je titanik potapljal, se nisem menil za krike žensk in otrok. sedel sem v čoln in odveslal. odšel sem v kopalnico in vzel stvari v svoje roke.

najprej sem poskrbel za svoje srbenje. v pralnem stroju sem poiskal njene črne tangice, jih pridržal v levi roki in poškropil s semenom. lilo je v potokih, ki so postano mirovali v mojih ledeno hladnih modih in ob testisih s stagnirano proizvodnjo več dni. mastno lepljive tangice sem vstavil nazaj v pralni stroj. nikoli ni zvedela, saj sem bil zaradi njenega karieri posvečenega časa sam zadolžen za gospodinjska opravila.

nato sem odšel v kuhinjo, odprl 0,66l pils, vzel ekipo in preletel rezultate zadnjega kroga serie a. "bedni italijani. španci in angleži jih bodo kmalu raztrgali." sem razmišljal.

listal sem časopis in od športnih prešel k drugim vprašanjem.

"si zaslužiš takšno življenje, ankh? skrbiš za svoje telo, lepoto, zdravje in razgledanost, skrbiš zanjo, ljubiš jo in jo spoštuješ, dober si do nje, ženska pa zanemarja tvoj primarni moški nagon?"


zjutraj seveda ni bilo nič narobe. rak je zelo ljubeč in potrpežljiv moški. in tak je tudi ankh, le da je potreben in dominanten kot malo kdo, ker ima škorpijona v ascendentu in leva v marsu.


je pa nekaj narobe te dni. ženski, katera je priznala, da je z menoj doživela prelomnico v življenju, nisem, kljub obljubam, več niti prijatelj, in za trideseti rojstni dan od nje nisem dobil niti enega kurčevega sms.

vsega je kriva moja zunanja podoba. "preveč si seksi." mi je rekla znanka, ko sem ji potožil, da se me bivša dekleta izogibajo in z menoj niti prijateljujejo ne več. "bojijo se, da se v tvoji bližini ne bi mogle zadrževati. saj se še sama komaj." je nadaljevala z odkritim povabilom.

vendar do te znanke nisem čutil nič spolnega kar bi bilo omembe vredno. motili sta me premajhni dojki, črne oči in velik nos, ki me je spominjal na hindujsko božanstvo siddharto, človeka z rilcem. nekoč sem ga videl na neki freski v karačiju. sicer so me njene obrazne poteze, v kolikor bi nekako izključil iznakažen nos, spominjale na teto angelo, ki je letos naštela dvainsedemdeset let. kako ljubo bi mi bilo spolno kontaktirati s to žensko, si lahko zgolj predstavljate.

še ena.

še ena, ki je ostala znanka torej. pomislil sem, da sem zelo površinski človek. res je. moje prijateljice so bile vedno lahko le tiste ženske, ki so mi tudi spolno teknile, tiste, s katerimi sem rad plesal tudi dirty dancing, pa mi niso zamerile, če so ob sebi čutile erekcijo mojega falosa.


nekaj je hudo narobe z menoj in sprašujem vas, kako naj človek mojih travmatičnih kapacitet poveča krog ženskih prijateljic?




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Pet 09 Jul, 2004 00:51     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

z nekega drugega foruma je to citat odgovora ene mojih redkih prijateljic:


Spet nisem dobro prebrala, kaj si hotel s tem postom. če preveč piše, sem površna pri branju.. . imam raje kratke in jedrnate poste.

Evo, kako jst vidim prijateljstvo med bivšima partnerjema.

Predpostavljam, da se imata partnerja rada..

Ko eden med njima ugotovi, da si ne predstavlja skupnega življenja z drugim, naredi korak naprej. To naredi zaradi sebe, v upanju, da bo bolj srečen (čna) drugje.

Zdej me pa nekaj zanima.
Trditev: če hodiš s punco jo imaš rad.

Vprašanje: Jo imaš rad zaradi tega kar ona v resnici je, ali zaradi tega kaj si ti, ko si z njo ?

Naloga: Odgovori si na to vprašanje, potem beri naprej..

če imaš punco rad zaradi tega, kar si ti, ko si z njo, je to sebična ljubezen. Sebe ljubiš močneje kot njo. Zato gojiš takrat, ko te zapusti negativna čustva do nje, kar ti absolutno onemogoča kakršnokoli prijateljstvo z njo. V prvi plan postaviš sebe in obsojaš žensko, ki je tebi (bogu nad bogovi) naredila nekaj strašno hudega.. KAKO JE MOGLA pr¤¤¤¤¤ in podobne... ali pa JAZ SEM NJO IMEL RAD, ONA PA TAKO.. izpeljank je nešteto.

če pa si si odgovoril, da imaš nekoga rad zaradi njega samega, je pa dimenzija ljubezni čisto drugačna. Višja stopnja od prve.. se ti ne zdi? če nekoga res ljubiš.. od tu izraz nesebična ljubezen, potem ob njeni ugotovitvi, da ob tebi ni več srečna, tako kot si sama želi, .. potem trpiš zaradi ljubezni do sebe.. in si srečen zanjo. Občutke žalosti tako slej ko prej nadomestiš z ljubeznijo do te iste ženske in se veseliš njene sreče.. To je osnova za DOŽIVLJENSKO prijateljstvo.
Saj se strinjaš, da človeku, ki ga imaš rad, privoščiš najbolje?? A ni tako??

Zelo na hitro obrazloženo in površno, upam, da je razumljivo.

Osebno se nikoli nisem skregala z nekom, ki sem ga ljubila. Vez prijateljstva je vedno ostala. Res pa je, da sem se vedno zapletala z razumnimi, nesebičnimi moškimi osebki, ki so zadevo lepo razumeli. Kdo te pozna bolje od partnerja? Komu lahko zaupaš bolj kot nekomu, s katerim si nekoč delil posteljo??

Ankh a bo v redu??




kaj pa vi menite, ljudje?




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
 palèica
Doktor
Doktor


Starost: 54
Pridružen/-a: 22:46, 28-Jan-2004
objave: 2363
Teme: 151

11851.4 kinta/e
0.7 šold/e
14.2 flika/e

macau.gif
objavaObjavljeno: Pet 09 Jul, 2004 07:27     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Jest se popolnoma strinjam z trditvijo, da če imaš nekoga resnično rad, ga imaš zaradi tega, ker je oseba kakršna je. Pa sej to vedno znova ponavaljam . Pripravljen si na določene kompromise zaradi tega.
To sem že enkrat zapisala v zadnjem pismu mojemu bivšemu gospodu: Preprosto VEM…..da če ima nekdo željo nekaj narediti, ga ni faktorja, ki bi mu lahko to preprečil. Našel bo pot. In zakaj bi tista oseba, ki jo imam rada morala iskati čudne poti, da bi lahko izpolnila svoje želje? ( Ja, sorry, spet sem pri temi, ki mi je najljubša, sex, ampak kaj čem , taka sem, o tem razmišljam , v tem uživam) Komu drugemu bo povedal, če ne meni, da ima neko željo? Lahko tudi komu drugemu…kolegu, kolegici, prijatelju, komur-koli pač….a v prvi fazi meni….če že trdi, da me ima rad. A ni to logično? Zakaj je bilo meni nerodno se s tabo pogovarjat o zadevah, ki so med drugimi pari popolnoma normalna tema za pogovor.
Ne razumem več tiste ljubezni, kjer pravijo, da se imajo radi, potem pa si ne upajo povedati en drugemu preproste, čisto človeške in naravne želje. Biološke.Ena izmed njih je…..tudi ta: »všeč mi je tista oseba…..jaz sem njej všeč…razmišljam o njej/njemu….rad bi seksal z njo/njem……Zakaj si partnerja tega ne moreta povedati? In kako lahko rečemo, da je med njima ljubezen? Ni je…sorry….NI JE…preprosto je nikoli ni bilo. Ker če enkrat je, ne more veæ izginiti. Ni možnosti.


In za moje pojme mi je lahko nekdo najprej prijatelj in šele potem partner in ljubimec. Vse ostalo štejem med površne zadeve.




....sredi cveta na zeleni semenjski èašici je sedela èisto majhna deklica, nadvse nežna in ljubka ! Bila je komaj za palec velika in zato so ji dali ime Palèica....
(H.C.Andersen)



Trenutno Izključen Oven Spol:ženska Pes
SkritOsebna Galerija od palèicaPošlji zasebno sporočiloObišči avtorjevo spletno stran
 Shajtana
Odvisnica
Odvisnica


Starost: 42
Pridružen/-a: 15:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pet 09 Jul, 2004 08:23     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ura je se zgodnja in moja glava se ze pocas pripravlja na pocitnice tko da se opravicujem ce bom sfalila temo. smeh

Hm kako povecati krog zenskih prijateljic?
Sj po svetu hodi dosti punc ki se jih da spoznat ampak ce ti morajo biti se vsec in moras cutiti do njih pozelenje to potem ni samo prijateljstvo. No tud za prijateljstvo mora biti neke vrste kemija..vendar bolj dusevna kot telesna..vsaj po mojem mnenju. Ce pa te nekdo ze od zacetka privlaci ceprav sta samo prijatelja potem to ni nic..to je potem kot cakanje na nekaj kar se bo zgodilo ko bo priloznost.

Zdj mene zanima ali pac res hoces zenske prijateljice ali si s tem bolj mislil da bi si povecal krog potencialnih spolnih partneric.

Strinjam se s Palcico da morata biti partnerja prijatelja..ampak ne wem ce gre v tem primeru za to.




People plan...God laughs...


 Oven Spol:ženska Pes NI na linijiOsebna Galerija od ShajtanaPošlji zasebno sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pet 09 Jul, 2004 19:28     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ankh, mar resno misliš da tvoja bivša dekleta ne želijo biti v tvoji družbi ker se jim zdiš preveč sexi??? :shock:
Predvidevam da niso tako površinska in puhla kot si sam in da imajo veliko tehtnejše razloge za dejanja ki sledijo ko vidva končata!




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
 mity
Redni uporabnik
Redni uporabnik


Starost: 53
Pridružen/-a: 17:31, 26-Feb-2004
objave: 877
Teme: 26
Kraj: Ljubljana
13807.0 kinta/e
102.0 šold/e
63.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 12 Jul, 2004 08:37     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

heh...forumsko "prepucavanje"..dejte nehat....




Èe zliješ žlico gnojnice v sod vina - dobiš gnojnico!
Èe zliješ žlico vina v sod gnojnice - dobiš gnojnico!


 Ribi Spol:Moški Prašič NI na linijiOsebna Galerija od mityPošlji zasebno sporočilo
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Pon 12 Jul, 2004 11:10     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

prepucavanje? površinskost in puhlost je polovica komplimenta. kdor ima urejeno notranjost, ima urejeno tudi zunanjost.




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
 Mijau
Profesionalka
Profesionalka


Starost: 46
Pridružen/-a: 13:50, 08-Jan-2004
objave: 1123
Teme: 21
Kraj: Ljubljana
14379.0 kinta/e
2.0 šold/e
241.9 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 26 Jul, 2004 13:44     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Definiraj urejenost:).




 škorpijon Spol:ženska Kača NI na linijiOsebna Galerija od MijauPošlji zasebno sporočilo
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Pon 26 Jul, 2004 15:16     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

zelo težko je definirati pojem urejenost, draga mijau. urejenost je tisto, česar ne vidiš, ko odpreš vhodna vrata mojega stanovanja.




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
 Mijau
Profesionalka
Profesionalka


Starost: 46
Pridružen/-a: 13:50, 08-Jan-2004
objave: 1123
Teme: 21
Kraj: Ljubljana
14379.0 kinta/e
2.0 šold/e
241.9 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 26 Jul, 2004 15:29     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

nasmeh
mislila sem predvsem na zunanjo urejenost.
To kar je nekomu lepo (ljubljansko plehovje) je meni, ki znam pogledat dlje od lepe postave in našminkanega frisa in modernega oblačila popolnoma neurejeno, zaudarjajoče in celo gnojno.




 škorpijon Spol:ženska Kača NI na linijiOsebna Galerija od MijauPošlji zasebno sporočilo
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Pon 26 Jul, 2004 15:36     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

urejena je lahko npr. tudi boemska ženska, če si ne striže in čisti nohtov v javnosti ali pije kave iz vaze.




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97369 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2491s ][ Queries: 37 (0.0788s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.