Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoTa tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Admin.
Administrator
Administrator


Starost: 94
Pridružen/-a: 21:33, 29-Okt-2004
objave: 3924
Teme: 1316

3126.1 kinta/e
100.0 šold/e
-5400.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Tor 05 Feb, 2008 12:53     Naslov sporočila:  MAGSTONE Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Energija kamna.

Že v zgodovini so ljudje poznali zdravilne učinke kamnov, ki so bili polni posebne energije. Uporabljali so jih tako, da so jih polagali na različne dele telesa, jih segrevali , ohlajali, ali pa jih preprosto nosili s sabo. Nekateri so jih tudi polagali pod ležišča,včasih celo ležali na njih. čudežni kamenčki, kot jih nekateri imenujejo so preprosto polni energije, zaradi talnega sevanja zemlje. Na določenih točkah v svetu so razna pozitivna in zdravilna sevanja, ki jih določene osebe takoj začutijo. Ponavadi so to bioenergetiki ali tisti ljudje, ki imajo bolj razvite čute za energetska polja, kjer je sevanje močnejše. Tudi otroci so tisti, ki začutijo takšno sevanje in kadar jim primanjkuje določene energije, se na sprehodu preprosto ustavijo in z veseljem pokažejo kako lep kamenček so našli in ga takoj spravijo v žep. Ta kamen ponavadi za odraslega nima nekega pomena, ker niti ne izgleda posebej lepo niti ne opazimo energetskega sevanja tega kamna, vendar otrok se že po nekaj urah nošenja tega kamna v žepu počuti bolje. Nošenje teh kamnov s sabo vsekakor izboljšuje počutje in stanje vsakega človeka, ker že samo misel o tem, da imamo s sabo energetski pripomoček, ki nam pomaga dodatno pomaga pri izboljšanju počutja.






Naši kamenčki so skrbno nabrani na področju, kjer je sevanje zelo močno, to je eno močnejših zemeljskih sevanj v Evropi s pozitivno energijo, ki pomaga na več različnih področjih življenja ljudi.

Le ti so potem tudi razporejeni tako, da je vsak namenjen svojemu področju. Razporeja jih oseba, ki ni obremenjena z vsakodevnimi težavami ljudi, kot so stres, napetost, jeza, zamere in podobnimi negativnimi čustvi.

Zato tudi priporočamo, da imate ob sebi vedno tistega, ki vam trenutno najbolj koristi, seveda pa ne smete pozabiti na energetsko čiščenje kamna, da se zopet napolni z energijo.

Dobite jih lahko za Ljubezen, Zdravje, Denar in na splošno za veselje oz. srečo.

Ne glede na to, ali verjamete v čudežno moč teh kamenčkov, bi moral vsak imeti svojega, kot amulet, ki nas vsak dan spomni na to, da je življenje kratko zato ga je treba živeti polno, srečno in uspešno.

Kajti vsi vemo, kakšno moč imajo misli ljudi, če samo pogledamo kakšne čudeže dela placebo efekt. Zato tudi če ne verjamete v čudežno moč teh kamenčkov, vas bo ob vsakem pogledu in dotiku spomnil na vaš problem, ki ga hočete rešiti in usmeril vaše misli in energijo k reštivi le tega.

Zato imajo naši kamenčki dvojno moč in gotovo si tudi vi želite imeti vsaj enega zase, ki bo skrbel za vas.


www.magstone.si




 Ribi Spol:Moški Konj NI na linijiOsebna Galerija od Admin.Pošlji zasebno sporočilo
Locked: Tor 05 Feb, 2008 14:07 by Bassman
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoTa tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

96740 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2733s ][ Queries: 43 (0.0785s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.