povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 11 Jan, 2007 15:37     Naslov sporočila:  bujta repa Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Potrebujemo:
1 kg kisle repe
1 kg svinjskega mesa
25 dkg kaše
5 dkg moke
1 čebula
3 stroki česna
sol, lovorjev list, malo masti ali olja

Meso, repo, sekljan česen in čebulo damo kuhati, vode prilijemo toliko, da je vse skupaj pokrito, dodamo lovorjev list in solimo. Ko je repa že skoraj kuhana, dodamo očiščeno proseno kašo.
Iz masti ali olja ter moke naredimo prežganje, katerega dodamo repi. Vse skupaj dobro prevremo, po okusu dosolimo ali dodamo jušno kocko.




Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com


 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 Zlobko
Redni uporabnik
Redni uporabnik


Starost: 51
Pridružen/-a: 9:07, 07-Feb-2005
objave: 777
Teme: 25
Kraj: Ljubljana
24294.2 kinta/e
113.1 šold/e
324.3 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: čet 11 Jan, 2007 18:23     Naslov sporočila:  Re: bujta repa Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Bossman @ Thu 11 Jan, 2007 15:37 Napisal/a:
Potrebujemo:
1 kg kisle repe
1 kg svinjskega mesa
25 dkg kaše
5 dkg moke
1 čebula
3 stroki česna
sol, lovorjev list, malo masti ali olja

Meso, repo, sekljan česen in čebulo damo kuhati, vode prilijemo toliko, da je vse skupaj pokrito, dodamo lovorjev list in solimo. Ko je repa že skoraj kuhana, dodamo očiščeno proseno kašo.
Iz masti ali olja ter moke naredimo prežganje, katerega dodamo repi. Vse skupaj dobro prevremo, po okusu dosolimo ali dodamo jušno kocko.


ogabno, FUJ! Kuhano sveže svinjsko meso, najbolj ogabna zadeva, razen seveda v kolikor ni suho in dimljeno pa potem skuhano.




Image


 Lev Spol:Moški Podgana NI na linijiOsebna Galerija od ZlobkoPošlji zasebno sporočiloBlog
 lisa
Gost







0.0 kinta/e

objavaObjavljeno: Pet 12 Jan, 2007 10:18     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

repe pa ne maram




   
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

96740 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.3641s ][ Queries: 37 (0.1391s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.