povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 22:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: čet 21 Apr, 2005 16:47     Naslov sporočila:  06 bumerang Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

06 bumerang
larin dnevnik, nadaljevanje


minil je že dober mesec odkar sem zadnjič napisala. gotovo ste se spraševali kaj je s to pičko, da se vam nič več ne oglasi. no, dejstvo je, da se mi je veliko dogajalo, le mojemu avtorju se ni dalo pisati o mojih dogodivščinah. rekel mi je, da sem preveč kolerična, da ga boli džoko, in da raje drka kurac na porniče, v katerih pičke špricajo od krčev, kot pa, da bi jaz špricala, ko bi me molzel za nove besede. prekleti kined, prekleti pederajs!

mislim, da sem se vam zadnjič oglasila za osmi marec. od takrat se je zgodilo marsikaj zanimivega in marsikaj takega, kar je bilo planirano, pa se ni zgodilo.

1.
recimo, da še vedno živim pri starših. z ano se nisem zaštekala, ko sva se menili, da poiščeva skupaj flat. rada sem pozno pokonci in kdaj naredim kak party, ona pa z otrokom tega ne bi mogla prenesti, pa vseeno mislim, da bi morala sama iti nekam, da imam mir pred vsemi, ker se nameravam bolj zapreti vase. preveč kurčevo odprta sem in zato tolikokrat najebem v lajfu.

2.
potem denimo, da sem zamenjala službo. delam za jakopiča. mare se je obrisal pod nosem, vsaj tako se je kazal, v bistvu pa je bil vesel, ker sem se počutila kot nekakšna princesa hči, ki jo je kralj oče žrtvoval sosednjemu močnejšemu kraljestvu. resda, jakopiču niti v sanjah ne bi popfafala kurca, ampak sem to vlogo trojanskega konja prevzela in z maretom ostala skrivna prijateljica ter mu vneto poročala o jakopičevih premikih v slovenskem oglaševalskem prostoru.

3.
nato je zanimivo tudi to, da se nisem šla pogovorit s tistim katoliškim psihoanalitikom patrom christianom gostečnikom, ki mi ga je priporočal ankh, ampak je bila ankhova zapuščina in literatura, ki jo je hranila tina, dovolj velik vzrok, seveda v sodelovanju z negativnim testiranjem za hiv, da sem se vsaj nekoliko spremenila. zapisana pravila in kodeks kreposti sta me zadela, da sem spoznala, da v lajfu ni nujno potrebno samo uživati, saj s tem, ko se podrejaš in odrekaš, postajaš močnejši - krepiš svojo dušo in telo. pravzaprav se mi je prebrano zdelo kot bi prebirala ugotovitve gnostikov in si nekako po tomaževo interpretirala kristusove izjave. ankh je bil nenavaden katolik, ki je kristusa častil kot misleca in ne kot versko osebnost, zato se je v njegovem verovanju še kako poznal tomažev evangelij, vse skupaj pa je podredil svoji veri v ankh, egipčanski ključ življenja in o njem napisal tudi globoko razpravo, manjšo knjigo.


no, ni se vam potrebno bati. moje življenje je še naprej razgibano in stresno. razganja me od radovednosti. ajde, predvidljivi moški so se mi za nekaj časa uprli, saj takrat, ko mu slečeš boksarce, veš, da boš zagledala kurca, še posebej pa so se mi zagnusili po tem, kar se mi je zgodilo na nekem privat partyju, v soboto, še isti teden, ko sem ugotovila, da sem hiv negativna. nek kreten, ki mu je očitno kolega rekel, da sem lahka pička, bi me kmalu posilil, če me ne bi rešila tanja, ki je vletela v sobo, nisem prepričana, kako bi se vse skupaj končalo. gotovo bi ga morala brcniti v jajca. ta pička je prava slika: tanja je še ena moja kolegica, napol veverica, sad bogatih staršev in popolnoma shedonizirana pička. resni tipi, če obstajate, in če berete moje izpovedi, takih se raje izogibajte. v bistvu sploh ni opazila, da me tip hoče pofukati na tisti kurčevi vodni postelji, samo vletela je do mene in naju vprašala:
"a bi kdo bonbon?"
"pizda!" je zaklel.
kretenu, ki me je vlekel za lase in držal kurca pred menoj, je bilo nerodno in je napol naspidiran spizdil v dnevno. itak je imel srečo, ker bi mu ga odgriznila, spizdila na skret, pljunila in potegnila vodo. pa naj bo pička, da vidi kako je to, ko ti stalno utrujajo fukfehtarji. ko se je vse pomirilo, najprej sploh nisem dojela in sem se obnašala povsem skulirano. nisem bila na koki, sem pa bila na redbull vodkah. naslednji dan me je dogajanje zadelo in kurci so se mi zagravžali. še zdaj, ko vam pišem dnevnik, se nisem pustila nobenemu pofukati, niti svojim stalnim fuk partnerjem ne. en dober tip se suka okoli mene in mi teži, zgleda v redu, pa mu kar nekako ne morem dati pičke, samo objemava se in zalizujeva kot dva rakuna v puberteti. nerada priznam, ampak včasih pomislim, da postajam takšna kot tina. pizda no, sicer nikoli ne bom taka pička kot je denimo ona, pa saj veste kakšna je, saj sem jo opisala, napol svetnica, zaprta v svojem svetu, zvesta svojemu tipu, v bistvu nekakšna slovenska esmeralda, samo da ni slepa po vidu ampak po življenju, ki hiti mimo nje, premalo sebična, itn., že to, da je zadržala ankhovega otroka in se za tako dolgo časa odpovedala drugim kurcem ter za ogromno časa svoji svobodi in se pahnila v samohranilstvo, je bilo dejanje, ki ga še vedno ne morem razumeti. in prav zato sva s tino morda, prav zaradi teh razlik, tako veliki prijateljici. v bistvu ceniva drug drugo, si pomagava, predvsem pa ne želiva spreminjati drug druge.

naslednja bruka. zasekirala sem se, ko se je na slovenskem spletu sprožil val fotk vseh tistih pičkic, ki jih je poslikal slovenski porno fotograf gregor hvastja. aferi ines juranovič in sanja škofic sta sprožili pravo tekmovanje slovenskih testosteronskih mladcev, ki po spletu iščejo vsa dela gregorja hvastje. samo, da na fotki piše greg h., je roba dovolj dobra, da jo pošlješ celi svoji mailing listi, in izpadeš največji frajer. in kakšno povezavo ima gregor hvastja z laro andrašec? enkrat sem s tipom hodila po stari ljubljani in ga držala za rit, med nogami, pa nama je sladil nek pleško v črnem usnju. zgledal je kot en aktivni feget. zatežil nama je, če bi se lahko zanj slikala medtem, ko porivava. meni se je takrat zdel honorar nepotreben, ker mi je bilo vseeno kdo me vidi, tipu pa to ni bilo vseeno in smo končali pri šeststo tisoč na glavo. privolila sva s to razliko, da najinih fotk ne sme objavljati nikjer, in da nama ni dolžan nobenih drugih pogodbenih obveznosti torej nič honorarja. vsi trije smo podpisali en dogovor zaradi katerega me še danes skrbi, ker ni bil overovljen pri notarju, tako da bi vas prosila, če boste kdaj prejeli fotke slovenske pičke, ki je podobna sandri bullock, in visokega temnega dolgolasega tipa, vas prosim, da jih ne pošiljate naprej, ker bom zelo prizadeta! zdaj živim čisto drugačno življenje!


kaj se mi je še kaj zanimivega dogodilo? ne morem se vsega tukaj kar naenkrat spomniti. jutri vam bom napisala tudi kaj več aktualnega in vsakdanjega.




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

96742 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2180s ][ Queries: 37 (0.0732s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.