povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 ankh
No.1 uporabnik
No.1 uporabnik


Starost: 49
Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Pon 07 Mar, 2005 18:08     Naslov sporočila:  04 negativna in pozitivna Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

04 negativna in pozitivna
larin dnevnik, 07.03.2005


k sreči sem imela bistro glavo in sem hitro zaključila z delom. sicer je bil že ponedeljek in sem prespala kar na kavču v pisarni. tini sem še poslala kratek sms o prijateljstvu.

zjutraj sem se na hitro očedila in naličila v kopalnici, nato pa se oglasila pri direktorju marku. poročila sem mu že včeraj poslala po elektronski pošti in z njimi je bil zadovoljen. zadevo je posredoval izkoriščevalski österreichische hauptstadt.
"pizda, spet delamo za njih kot pred prvo vojno, prekleti hanziji jodlarski." je bentil. značilno zanj. toda denar je vladar.
"mare, če je to vse, nujno moram v mesto na kliniko." sem mu rekla.
"vse ok s tabo, lara?"
"ja, samo neki me bodo testiral."
"ok, samo ne pozabit na jakopiča ob petih," je povdaril, ko sem odhajala: "ne maram, da bi nas nategnil s tistim projektom!"
"ouki douki!"
končno sem spizdila iz njegove slinaste pisarne.

mare care je bil moj direktor še vse od mojih študentskih časov. navdušen je bil nad mojim delom s strankami in trgovci. resda sem za tak sloves morala pofafat nekaj kurcev, toda on mi ni nikoli težil, čeprav ve, da bi mu kadarkoli dala za fukat. morda bi se to lahko zgodilo, če bi bila kje čepela sama na šampanjcu in koki. naenkrat bi ga vlekla za kurca in tisto njegovo kičasto kravato. toda bil je zvest svoji bejbi. itak je bila prva spremljevalka miss slovenije. bil je tip takšne vrste, ki se maščuje pički šele takrat, ko ga ta res hudo zajebe. bil je prava redkost, če je bil moj vtis o njem pravilen in gre verjeti raziskavam seksologov, da je šele vsak tretji do četrti moški zvest.

preobula sem se, si ogrnila plašč in preklinjala mraz ter ljubljansko kotlino.
"pičkamaterna, kolkokrat sem že rekla, da bom šla živet v barcelono. ampak neee, lara tuki čepi in drka kurce ljubljanskim japijem, oni pa pridno špricajo po njenem lajfu."
ob vsem tem mojem negodovanju je panika zaradi prihajajočega testiranja naraščala. sedela sem že v avtu, nato pa sklenila, da bom šla raje na trolo. preveč sem bila nervozna. škoda pleha.

telefon sem dala naglas in pregledala stanje. tri nova sporočila plus klicala me je mami.
"fak, pozabila sem ji povedati, da bom prespala v službi." poklicala sem jo še preden sem vstopila na trolo in se ji opravičila.
sporočilo (1) tina se je zahvaljevala in mi ponujala, da bi bila krstna botra njenemu otroku.
"pizda je ta ženska zaljubljena v svojo prihodnost..."
če pa dobro pomislim, je prav tako, se vsaj ne bo obremenjevala z ankhovo smrtjo. pravzaprav bom ta njen predlog izkoristila, se oglasila pri njej in zahtevala, da mi da vse ankhove stvari v varovanje, češ da bo prej zadevo pozabila. žalost in stresne situacije v nosečnosti res niso priporočljive. nisem ji odpisala. zvečer jo bom poklicala.
sporočilo (2) včeraj juremihevc: "caw malena, a mas jutri zvecer cajt za kofi?"
sporočilo (3) včeraj anakrupenko: "zivjo lara, ali se velja, da greva jutri zvecer na pijacko?"
kurca palca, enega bom morala skenslat. poklicala sem jureta in mu povedala, da sem že zmenjena z ano. predlagal je, da greva na čaj v sredo v daktari. bila sem za, čeprav mi je bil tisti plesnivi pajzl pri šentjakobskem gledališču na meji prebavljivega.
ani sem odpisala, da se dobiva ob osmih v galeriji. obema je všeč house, pa tudi tipčki so tam dobri in nezateženi.

prispela sem na zavod za transfuzijo krvi. občutek, ko sem stala pri okencu za hiv prijave, je bil en izmed najbolj ponižujočih v mojem življenju. najprej sem se počutila kot hotelski sluga ted v filmu "štiri sobe", name je kazala puščica, nato pa sem se vedno bolj počutila kot ena od ljubljanskih kurb. vsi so vedeli zakaj sem tukaj. prvič v življenju so se mi vsi kurci, ki sem jih do zdaj potlačila vase, zagnusili. šlo mi je na bruhanje. končno sem se prijavila in plačala za testiranje hiv.

medtem, ko sem čakala na vrsto, nisem popolnoma nič razmišljala. bila sem popolnoma odsotna, srce mi je razbijalo, tresla sem se, vroče mi je bilo. pizdamaterna, kot bi čakala na evtanazijo.

potem pa je bilo kar naenkrat vse končano.
"jutri po 12. uri lahko prideste jskat rezultate testiranja." je dejala pripravnica, ki me je pičila in scuzala iz mene krvi za eno epruveto.
umirila sem se šele pred trafiko, kjer sem kupila salamonca in se sprehodila do bližnje kavarne. sedla sem za okensko polico in začela prebirati oglase za stanovanja.

klicala me je tadeja iz računovodstva. nujno je potrebovala pomoč pri izterjavi enega velikega računa, ker smo na transakcijskem imeli premalo fedra za plače in avans za jakopičev projekt.
"ja pizda, če kdo danes v tej kurčevi sloveniji dans sploh še plačuje račune."

nazaj na troli. postala sem potrebna. mogoče zato, ker je bilo toplo, trola se je tresla, mogoče zato, ker jutri dobim menstro. spomnila sem se svojega najboljšega fuka do zdaj. zgodbe vam tokrat ne bom zaupala. pojdite in si drkajte kurce in praskajte pičke na drugačne motivacije.

kako je bilo naprej, vam zaupam ob drugi priložnosti. jakopič, direktor in pijavke me čakajo spodaj po petih.




najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.



 2 opozoril pred Izključitvijo! Rak Spol:Moški Tiger
SkritOsebna Galerija od ankhPošlji zasebno sporočilo
 lucka
Doktor
Doktor


Starost: 48
Pridružen/-a: 18:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Tor 08 Mar, 2005 08:46     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Kaj vse se nahaja v tvoji glavi Ankh. bogi




Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU... sreèka

Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.


 Oven Spol:ženska Zmaj SkritOsebna Galerija od luckaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlog
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97358 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.1976s ][ Queries: 37 (0.0558s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.