Zadnje datoteke |
Ta trenutek NI nobenih datotek
|
V Sodelovanju s |
|
ezPortal by Smartor |
Statistika |
Imamo že 1687 prijavljenih uporabnikov Ava111-
Uporabniki so skupaj objavili že 60230 objav |
Zadnji viden |
Vseh Skupaj je Danes 5458 Uporabnikov obiskalo to stran :: 1 Registriranih, 0 Skritih in 5457 Gostov, 990 v Zadnji Uri. |
št. obiskovalcev |
Ta Plošča ima vseh obiskov skupno 22817547 od dne 20 Nov 2003 09:52, ko je začela delovati |
Nov/a član/ica |
Ava111-
objave: 0
Pridružen/-a: 2:00, 01-Jan-1970
 |
 |
Pero Piše - Forum o vsakdanjih debatah, ki nas spremljajo vsepovsod... |
Dobrodošli na Portalu PERO piše!
Vabimo te, da si ogledaš naš Forum, ki je namenjen temam o življenju! Govorimo predvsem o spolnosti, ki nas spremlja vseposvod in na vsakem koraku. Spremlja nas na vseh področjih, ljubezni, zmenkih, romantiki, varanju, doma, službi, itd. Spolnost je zelo pomembna, zato se znova in znova postavljajo nova vprašanja glede tega.
Registriraj se in razišči vse možnosti foruma, mogoče je odgovor na vprašanje, ki te muči že podan, če pa še ni, lahko odpreš novo temo in izmenjaš izkušnje z našimi člani! Registracija je brezplačna
Vsak član dobi tudi brezplačen BLOG.
Informativni pregled foruma je na Informacijah
Vaš Administrator! ^_^
info@povej.net
Če vam prva aktivacija vašega računa NI uspela, lahko poizkusite z ponovno aktivacijo, ki jo najdete pod PRIJAVA! POZOR!!!! SPLETNA STRAN ZA DELOVANJE UPORABLJA PIŠKOTKE, NADALJNJE BRSKANJE PO SPLETNIH STRANEH POMENI, DA SE STRINJAŠ S SPREJETJEM PIŠKOTKA!
|
Zadnje Teme |
» zaljubljen... nesrečno
by Ava111- on Sob 22 Avg, 2020 14:29
» ESET NOD32 Antivirus License Key
by serialkey333 on Pon 29 Jun, 2020 08:23
» Japonke
by zeeshan002 on Sre 06 Maj, 2015 08:29
» Izjava tedna , namenjena moškim predstavnikom .....
by zeeshan002 on Sre 06 Maj, 2015 08:28
» Zemlja
by dafaa45 on čet 23 Apr, 2015 11:46
» Felafel
by Babblu on Pon 20 Apr, 2015 09:19
» Peter Pan
by juston33 on Tor 31 Mar, 2015 10:01
» zakonski stan
by AliRaza08 on Pet 27 Mar, 2015 14:34
» Čokoladn biskvit ali kolači
by AliRaza08 on Pet 27 Mar, 2015 07:27
» He,he...80ta so bla leta
by Bassman on čet 26 Mar, 2015 11:23
|
ČLANKI, OBVESTILA in NOVICE |
|
Objavljeno na čet 16 Apr, 2009 09:52 od Bassman |
 |
V središče LJ je zašel mlad medved, ima komaj 100kg.
Res me zanima ali ga bodo rešili in vrnili v njegovo okolje, ali ga bodo ustrelili in se ponosno slikali s trofejo.
Mislim, da je ta kosmatinec bolj prestrašen, kot pa kdorkoli drug, ki bi ga sedaj srečal.
Za naše lovce sem še vedno mnenja, da je to oborožena brezvestna banda, ki jim je samo do krvi in trofej!
|
|
|
Tor 05 Maj, 2009 11:09 by xenia
Terminatorka @ Pon 04 Maj, 2009 21:03 Napisal/a: | Jaz mislim, da ni šlo toliko za ljudi željne krvi kot pa bolj za preplašene ljudi, ki jih panika zagrabi že ob misli, da te na brezskrbnem sprehodu v t. i. središču ljubljane utegne raztrgani ena kosmata mrcina.
tudi ne vem zakaj bi v takšnem primeru sploh kdo pomislil, dabi bilo treba medveda ubit. Normalno pa je,d a ga je bilo treba nekako premstit na drugo lokacijo, če ni hotel sam so ga pa oni.
Jaz kakšne silne povezave s tem "incidentom" in problemom odstrela medvedov nisem videla. Sploh pa tudi tisti ljudje, ki dejansko ubijajo živali ne smejo ubijat medvedov kadarkoli, temveč se točno ve kdja je za to primerno obdobje. |
Seveda primerno je, če medved koga ogroža ali naredi škodo.
Torej, če se medved potika okoli kakšne hiše ga lahko ubijejo.
Pri takih stvareh, ki gredo v javnost so zgleda bolj previdni, da nebi kdo krilil z rokami kakšna groza se dogaja. Grozote pa se dogajajo. Mimogrede je torej lahko ubita mama medvedka in zato morajo ubiti tudi njene mladiče.
Tor 05 Maj, 2009 08:33 by Arbi
Poznam glavne akterje akcije nežnega prenosa medota tja kamor spada. G. Jonozovič in g. prof. Adamič sta navdušena medoslovca in zelo rada merita gabaride medotov (premer šap, zobovje, kilaža, blabla). To vse namreč prav pride, ko je potrebno kakšno znanstveno raziskavico dobro prodati in g. Arbiter po možnosti dela zastojn pri tem. Takšna je usoda vzhajajoče zvezde slovenske gozdarske znanosti kaj čemo.
če ne bi bilo koristi od medolina, potem bi ga poknili in čau in dober tek pri dobrih šapah. Tako pa ga še vedno lahko poknejo, zdaj, ko so ga dobro premerili in vnesli v svojo bazo, katero jim je pripravil nadarjeni g. Pikijapok.
Vse je biznis. Le Arbiter je lačen vseskozi. Ampak on bo tudi enkrat vstal in pobral smetano.
LP, Arbi
Pon 04 Maj, 2009 21:03 by Terminatorka
Jaz mislim, da ni šlo toliko za ljudi željne krvi kot pa bolj za preplašene ljudi, ki jih panika zagrabi že ob misli, da te na brezskrbnem sprehodu v t. i. središču ljubljane utegne raztrgani ena kosmata mrcina.
tudi ne vem zakaj bi v takšnem primeru sploh kdo pomislil, dabi bilo treba medveda ubit. Normalno pa je,d a ga je bilo treba nekako premstit na drugo lokacijo, če ni hotel sam so ga pa oni.
Jaz kakšne silne povezave s tem "incidentom" in problemom odstrela medvedov nisem videla. Sploh pa tudi tisti ljudje, ki dejansko ubijajo živali ne smejo ubijat medvedov kadarkoli, temveč se točno ve kdja je za to primerno obdobje.
čet 23 Apr, 2009 10:02 by Bassman
Ja za ljudi željne krvi je bila to prava senzacija
Sre 22 Apr, 2009 23:53 by Terminatorka
Jao še en bogi medo sredi bele Ljubljane, ki ima manj kil kot moj brat, postavi na glavo celo Slovenijo. Ah... Škoda cajta.
Ned 19 Apr, 2009 21:14 by Arbi
donna @ Ned Apr 19, 2009 9:12 pm Napisal/a: | ma jst sem full vesela, ker so naši mlajši mladinci in pionirji pobrali vse državne naslove, tollk se mi ukvarjamo z orožjem, ja |
Je že v redu. Tvoj namen je dober.
LP, Arbi
Ned 19 Apr, 2009 21:12 by donna
ma jst sem full vesela, ker so naši mlajši mladinci in pionirji pobrali vse državne naslove, tollk se mi ukvarjamo z orožjem, ja
Ned 19 Apr, 2009 16:16 by Arbi
Boga donna. Spet jo je preteklost ulovila, hihi. Ampak boste videli. Že naslednji hip bo pozabila in bo vse tako, kot je bilo prej.
Tudi to boste videli. Vsi, ki mahajo s pokalicami danes, se nam bodo v vojni smejali, pa tudi pretepali nas bodo kdaj v jezi, ko ne bomo znali očistiti cevi in bomo puške v pesek metali ali blato in cevi z vodo umivali in podobne, sicer koristne, vendar v vojni popolnoma nepotrebne reči.
Potem bomo smešni mirovniki brez jajc, oni pa bodo carji, ovešeni z venci patronov in s helikopterskimi mitraljezi v rokah, katere bodo živi dan glancali, medtem, ko bomo mi švicali v strahu in oprezali naokoli, če bo kje slučajno potrebno koga ubiti, da se umaknemo čimprej.
Tako to gre veste. Ni lahko ubiti, če nočeš ubiti.
Ko pa nas ne bo več, pa bodo ti packi, ovenčani z lovorovimi venci in v prsa nabodenimi odlikovanji za herojstvo, skrunili medvedje meso, ki ga bodo po "naravnem zakonu" pečenega goltali s svojimi volčjimi grli, ob tem pa se spominjali s trdimi penisi, kako so vratove rezali in odpirali trebuhe nosečim ženskam, kot je naprimer tudi Donna. Vendar ima ona pištolo in bo natakala mlado vino tej pisani druščini, mirno prenašala opolzkosti, močne prijeme za joške in rit in s svojimi težkimi usnjenimi škornji vijugala med grulečimi in krulečimi trupi, z glavami, v katerih se bodo svetile kristalne oči zmage.
V vrtači malo naprej pa bo krvavelo mlado telo svinjsko zlorabljene deklice in krokar bo začel s kljuvanjem po kosti lobanje naznanjati krasni novi svet!
LP, Arbi
Ned 19 Apr, 2009 15:35 by Bassman
No ampak se pa ukvarjaš z orožjem.
čet 16 Apr, 2009 21:55 by donna
saj js nimam puške, tako kot ti ne ....
 |
Naključna šala |
email |
@ 100mark |
|
View the comments that have been posted so far. (Pošlji svoj Komentar) |
Nove Slike |
 |
Naslov Slike: Alyssa
Pošilja: Bassman Objavljeno: Pon 03 Dec, 2007 09:27
Preglej: 2504
Glasuj: Ni Glasov Komentarji: 0
|
[ Album ] |
[ ] |
VREME ! |
 |
koledar
|
 | Maj 2025 |  |
Ne |
Po |
To |
Sr |
Če |
Pe |
So |
|
|
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Uporabniki, ki imajo danes rojstni dan: borut (42), bota (50), grouptel (43), Joyride (68), LoLiiKA (30), soncnica6 (42), sporty (39) |
Uporabniki. ki bodo imeli rojstni dan v naslednjih 7 dnevih: alieen (35), ANDRAZ (40), anosh (33), baptista (35), bazirife (73), bini (40), bna07 (41), bobgull (40), cherry3 (42), COPKA (36), freak (40), Iluzija (52), Jikka (44), Johnny Duran (55), js5347 (45), kekc (32), limetz (53), marjan kobal (51), matic (35), mmmm74 (51), N'Alan (40), Nedostopna (37), njamko (57), pikapoka (37), radovedni (68), Ria (49), Rock_Boy (37), SIMIFIRST (41), XxkataxX (35), yimmi (46), zoki51 (69) |
Prihajajoči Dogodki: |
Nič |
Flash Igre |
 Flatout |
|
117026 Attacks blocked
|
|
[ Time: 1.7555s ][ Queries: 69 (1.3471s) ][ Debug on ] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.
|
|