Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Blisk
Moderator
Moderator


Starost: 114
Pridružen/-a: 0:09, 21-Nov-2003
objave: 96
Teme: 18

2245.5 kinta/e
102.0 šold/e
72.2 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Pet 03 Okt, 2008 08:50     Naslov sporočila:  O ženskah Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Tale mi je precej dobra


Zakaj je bolje biti ženska (20 komentarjev Mariborčanov):

01. Ženske fukajo s tremi. Po moje jim bom zaradi tega fauš do konca življenja.
02. Ko pride neka pička pomanjkljivo oblečena v Samsaro, recimo s kakšno prozorno majčko, skozi katero se vidi res vse, je v prostoru vsaj 50 takih, ki bi se takoj pofukali z njo in v celem večeru jih vsaj 10 od njih njej to konkretno pokaže. če bi v prozorni majčki prišel v Samsaro jaz, bi me s homofobnimi opazkami redarji zabrisali skozi vrata. Jebemu mast!
03. Na prvem faking zmenku nobena baba na svetu ne bo plačala pijače. Res ne vem, zakaj pri bogu je to samoumevno. Katera feministka si je izmislila kaj tako brutalnega? In če se bosta v sklopu prvega zmenka fant & dekle zmenila še za kino in mogoče celo večerjo, bo vse moral plačat jebeni pubec. Ker bo drugače verjetno izpadel totalni bebec. Vsaka ženska, ki sem jih to kadar koli vrgel pod nos, je rekla, da smo sami krivi, ker pri tem vztrajamo. Seveda vztrajamo, če to velja za neko nenapisano pravilo in izpadeš tele, če tega ne storiš. Sploh si ne morem predstavljat situacije, da dva študenta na zmenku pojesta večerjo in natakar prinese račun, tip pa si veselo trebi zobe in se naredi norega. Ženska bi sicer od sramote res plačala, ampak bi se hitro spokala domov.
04. A sploh kdaj kaka bejba plača kazen policiji? Ne morem verjet, kako se lisice zmeraj znajdejo. Policisti palijo na ženski šarm tudi takrat, ko je kak tip zraven. Dobro se spomnim, da sva enkrat z M. peljala kakih 30 kilometrov prehitro v naselju, pa naju na koncu jebenega sela ustavi nek mlad policaj. če bi za volanom sedel jaz, bi mi napisal kazen v roku 3,25 sekunde in se do mene ves čas obnašal vzvišeno in uradno, ko pa je za volanom sedela bejba, pa sem - prisežem - slišal pravo milino v njegovem glasu. "Gospodična, nekam hitri ste danes, kajne? A se vam kam mudi?" če bi vozil jaz, bi se njegovo vprašanje glasilo: "Gospod, prekoračili ste omejitev. Boste plačali s položnico ali kar sedaj z gotovino?" M. ga je samo očarljivo pogledala, se nenadoma začela z njim menit o tem, kako si je zmeraj želela postati policistka in kako privlačne se ji zdijo uniforme. Bruhal sem skoraj, ko sta se takoj zatem zapletla v debato o poklicih in njegovem delu, pa zakaj nima nobenega partnerja, pa kako izmene dela. Kozlam! Da ni dobila kazni, seveda ni potrebno posebej poudarjat. V bistvu jo je na koncu s trdim tičem še skoraj pobožal po glavi. Zdelo se mi je, da je malo manjkalo, da bi jo pohvalil, ker je prehitro vozila.

05. če bi nek tip sredi ulice razsipal stvari iz vrečke, se živa kurba nikoli ne bi ustavila in mu jih pomagala pobrat. če pa bi ženska razsipala magari svoje šminke iz torbice, bi k njej priletel trop tipov in po celi Gosposki pobiral jebene lipglose in rdečila.
06. Iz meni neznanega razloga imajo dame prednost.
07. Na avtobusu, vlaku ali letalu lahko baba vedno spi v naročju tipa, čeprav je tip na smrt utrujen in mu to niti približno ne paše. če bi se vlegel v njeno naročje, bi ga verjetno s kremplji tresnila po glavi
08. Babe imajo daljše orgazme.
09. Babe imajo tri luknje. Nikoli ne bom mogel poskusit, kako je imet tri tiče v sebi. To mora bit verjetno izjemen občutek. In če upoštevamo, da v žensko vulvo komot gresta tudi dva tiča, jih načeloma ima v sebi lahko celo štiri. To pa je že višek. No, čeprav je res, da je to možno le v primeru treh zelo gimnastično treniranih jebačev. Ampak vseeno - to mi gre na kurac!
10. Ženske uspešno manipulirajo s čustvi in z dejstvom, da so kao ranljiva čustvena bitja. Ko tip prevara žensko, se - če odštejemo redke cmerave pomehkužene izjeme - nikoli ne bo jokal in klečeplazil in molil za odpuščanje. Ženske pa bodo v primeru kurbanja žalostno rekle, da so se počutile osamljene, cmerile se bodo, da so skušale s tem pritegniti pozornost, ki je že dolgo niso dobile in prosile za milost. In jo bodo potem v večini primerov tudi dobile.
11. Ženske imajo skoraj v vseh trgovinah z oblačili in obutvo najmanj enkrat večjo ponudbo. Zakaj prihaja do te grozljive diskriminacije, mi ne bo nikoli jasno. Feministična Zara v Europarku ženskam namenja približno trikrat večji teritorij z oblačili in obutvijo. A moški slučajno nagi hodimo naokrog?! Sveta Genovefa!
12. Do mene na bencinski črpalki nikoli ne bo stopil postaven črpalkar in me vprašal, če potrebujem pomoč pri tankanju. Presneta nesreča! Pri babah je to jasno nekaj normalnega.
13. Ženska lahko s pudrom in tisoči ličil prekrije vse svoje defektne pomankljivosti na obrazu. če bi podobno storil moški, bi ga v okolici Pekarne razbili, v okolici Ljudskega vrta zbincali, v Europarku pa bi se za njim pubertetniški mulci drli "homo" in "pederčina".
14. Ženska lahko tipa v klubu prime za rit in se bo le-ta zadovoljno nasmehnil. če kakega tipa v Samsari primem za rit jaz, mi takoj razbije obraz.
15. Na ženskih WC-jih vedno diši.
16. Ženske se načeloma dosti manj potijo kot moški. Vsekakor redkeje vidim rjavo podpluto pri pazduhi pri babnicah kot pri dedih.
17. Baba lahko cela zrajcana na plaži zraven sebe opazuje tipa in pri tem razmišlja, kako bi se fukala z njim, pri tem pa so to nikjer kaj posebej fizično ne opazi - no, mogoče je malo vlažna med nogami, ampak vlažne kopalke to prekrijejo. Tipi pa se moramo ukvarjat s trdim tičem in dejstvom, da je to zelo opazno. Zato moram jaz zmeraj na plaži opazovat tipe na trebuhu. In pri tem ubogega napetega kurca tiščat v šoder. Popizdiš!
18. Babe ne rabijo robčka, ko jim pride. Razen če jim zraven po nesreči ne priteče še malo belega toka. Ali se jim po naključju ravno takrat ne začne menstruacija.
19. Baba je lahko brezveze tečna ves vikend, pa ji tip mora oprostiti. če je tip tečen eno uro v nedeljo popoldne, ker ni zmagala njegova najljubša nogometna ekipa, se bo baba mulila nanj tri tedne in bo v postelji vladala suša.
20. če baba pride pijana domov, jo njen tipček sleče, spravi v posteljo in ji zraven nastavi lavor za primer kozlanja. če pride tipček pijan domov, mu baba sploh ne odpre vrat, zraven tega pa mu prejebe vse sorodnike po vrsti, predvsem njegovo mater, ker ga je vzgojila vidiotskega kretena, obstaja pa tudi velika verjetnost, da mu bo nekaj minut za tem skozi okno na glavo zabrisala kufer z vsemi cotami. In še v isti noči poklicala ključavničarja ter menjala ključavnico.





 1 opozoril pred Izključitvijo! Ribi Spol:Moški Pes
NI na linijiOsebna Galerija od BliskPošlji zasebno sporočiloBlog
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

97374 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.1792s ][ Queries: 37 (0.0389s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.